Başvurular

Vodafone Türkiye İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu!

Vodafone Türkiye İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu!, başvurular bölümümüzde Vodafone Türkiye İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu! ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Vodafone Türkiye İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Vodafone Türkiye İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu!

Vodafone Türkiye A.Ş. insan kaynakları sayfasında; personel alımı ve eleman alımı yapılan iş pozisyonları, iş olanakları, eleman ve personel maaşları, çalışma şartları, iş başvurusu formu, çalışma saatleri, part time ile bay – bayan eleman alımı ve personel alımı yapılan şubelerin olduğu Vodafone iş ilanları paylaşımı yaptı!

Vodafone İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

  • Vodafone İş İlanları ve İş Başvurusu Formu
  • Kurumsal Satış Temsilcisi Vodafone Mobile Operations LTD
  • Vodafone Engelli Stajyer İlanları
  • Vodafone İş İlanları İle Personel Alımları Başladı
  • Vodafone İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Vodafone İş Başvurusu Yapacaklara Tavsiyeler
  • Vodafone Çalışma Şartları ve Personel Maaşları
  • Vodafone İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar
  • Vodafone İş Başvurusu Yaptım, Cevap Ne Zaman Gelir?
  • Vodafone Müşteri Hizmetleri İş Başvurusu Hakkında
  • Vodafone Engelli İş Başvurusu Alıyor mu?
  • Vodafone İnsan Kaynakları

Vodafone iş ilanlarına yapılan iş başvuruları tüm hızıyla devam ederken, Vodafone iş başvurusu nasıl yapılır? Yada Vodafone 2021 iş başvurusu formu nasıl doldurulur? Gibi kafasında soru işaretleri bulunanlar için hazırladığımız makalemizde bütün sorularınıza yanıt vermeye çalışacağız.

Vodafone iş ilanlarıVodafone iş ilanları
Vodafone İş Başvurusu

Türkiye’nin ileri gelen GSM Operatörlerinden olan Vodafone, yurt genelindeki şubelerinde görevlendirilmek üzere bay – bayan, vasıflı – vasıfsız bir çok eğitim düzeyine hitap eden personel alımı ve eleman alımı yaparak, bir çok insana iş olanakları sağlamaktadır.

İnsan kaynakları biriminin yayınlamış olduğu Vodafone kariyer fırsatlarından yararlanmak ve Vodafone iş başvurusu formu doldurmak için sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kurumsal Satış Temsilcisi Vodafone Mobile Operations LTD

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı:

  • Sorumlu olduğu kanaldaki (ufak ve orta ölçekli kurumsal) şirketler ile birebir iletişim kurarak, kendi portföyünü genişletmek, satış süreçlerini yürütmek,
  • Yeni müşteri kazanımı yanında, mevcut portföyün tatminyetini sağlamak,
  • Portföyündeki mevcut müşterilere düzenli ziyaretler yaparak, bağlantılarını yönetmek,
  • Hedefleri ışığında günlük, haftalık ve aylık satış planlamasını yaparak bu planları sahada uygulamak,
  • Tarife / kampanya projelerin tanıtılması ve satışa dönüştürmeye yönelik çalışmaları yapmak,
  • Sorumlu olduğu alanla alakalı raporlamaları yapmak,

Aranan Nitelikler:

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
  • Aktif Saha Satış hususunda tecrübe sahibi,
  • Sürücü belgesine sahip,
  • Zaman yönetimi hususunda etkin olabilen ve maksimum değer yaratabilen,
  • Sorumluluk alabilen ve insiyatif kullanabilen,
  • İkna becerisi yüksek, yeniliklere açık olmak,
  • KKTC’de ikamet etmek,

*İş ilanı için şirketimize göndereceğiniz özgeçmişteki kişisel verileriniz, ilanın değerlendirme boyunca alakalı departman aracılığıyla yalnızca başvurmuş olduğunuz ilan için değerlendirilecek ve işlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde, bu amaçla bağlı ve sınırlı olmak şartı ile muhafaza edilerek işlenecek olup, başvuru yapmış olduğunuz iş ilanı kapatıldıktan sonra kişisel verilerinizi içerir bilgiler ve/yahut özgeçmişiniz sistemlerimizden derhal imha edilecektir.

Aday Kriterleri

Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar

Askerlik Durumu: Yapıldı

Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü: Telekomünikasyon

Departman: Satış

Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı

Pozisyon Seviyesi: Uzman

Personel Sayısı: Belirtilmemiştir

Ülke/Şehir: Kuzey Kıbrıs T.C, Lefkoşa, Gazi Magusa, Girne, Güzelyurt

Vodafone Engelli Stajyer İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Vodafone Türkiye bünyesinde ; Müşteri Operasyonları ve Hizmetleri, Satış, İnsan Kaynakları, Finans, Pazarlama, Dış İlişkiler ve Teknolojifonksiyonlarında farklı rollerde çalışmak üzere ‘Engelli Stajyer’çalışma dostları arıyoruz.

En az Lise mezunu veya Üniversitelerin 3. ve 4.sınıflarında okuyan
MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
İletişim becerileri kuvvetli,
Takım çalışmasına yatkın,

Haftanın 5 günü çalışabilecek,
İŞ-KUR kaydı bulunan (Minimum % 40 ve üzeri engeli olan).

Not:Staj zorunluluğu aranmamakta

İŞ TANIMI

Başvurularınız uygun fonksiyonlardaki roller için değerlendirmeye alınacaktır

Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Telekomünikasyon
Departman: Genel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Vodafone İş İlanları İle Personel Alımları Başladı

Vodafone İş Başvurusu Formu Kariyer.net, Yenibiris.com ve Secretcv.com gibi iş bulma siteleri üzerinde yayınlanmaktadır. Sitemiz üzerinden de ulaşabileceğiniz 2021 Vodafone İş Başvurusu Formunu doldurarak, başvuru uygulayabilirsiniz.

Vodafone iş ilanlarını incelediğimizde; nüfus yoğunluğu sebebiyle Vodafone İstanbul iş ilanları ve Vodafone Ankara iş ilanları başlıklı açıklamalar, şirketin yoğun ilgi gören iş ilanları içindedır.

Peki Vodafone bünyesinde hangi pozisyonlar mevcut? Vodafone iş başvurusu yapabileceğiniz, personel alımı yapılan iş kolları nelerdir?

Firma her sene çok sayıda iş başvurusu içinden personel alımı yaparak, binlerce insana yeni iş fırsatları sağlamaktadır. Eleman alımı yapılan pozisyonlarla alakalı yayına giren açıklamalar içinde, müşteri temsilcisi ve mağaza personeli iş ilanları başı çekerken, part time iş ilanları aracılığıyla özellikle öğrenci ve ek iş fırsatları arayan bir çok insana gelir kapısı olmaya sürdürmektedir.

Vodafone İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vodafone iş ilanları ile açıklamalan kariyer fırsatları ilginizi çekse de, Vodafone iş başvurusu yapmadan önce şirketin başvuru sahiplerinde aradığı özelliklerle alakalı bilgi sahibi olmanızda büyük yarar var.

Iş BaşvurusuIş Başvurusu
İş İlanları – İş Başvurusu – Açık Pozisyonlar

Vodafone müşteri temsilcisi yahut hangi iş pozisyonu olursa olsun, Vodafone çalışanlarının en fazla önem gösterdikleri şeylerin başında takım çalışması gelmektedir. Bunun bunun yanında müşteri ilişkileri ve iş disiplini hususunda son derece titiz olması gereken personel adaylarında aranılan diğer özellikler şu biçimdedir.

  • En Az Lise Mevzunu
  • Takım Çalışmasına Yatkın
  • Kariyer Hedefi Olan
  • Azimli ve Liderlik Vasıfları Bulunan
  • İnsan İlişkilerinde Çözüm Odaklı

Vodafone insan kaynakları aracılığıyla yayına giren iş ilanları ile ilgili yeterli izlenime sahip olduysanız eğer, iş başvurusu yapmak için fazla vaktinizi almadan hemen müracaatınızı yapabilirsiniz.

Vodafone iş başvurusu formuna, şirketin insan kaynakları sayfasından ulaşabileceğiniz gibi aşağıdaki linkimiz aracılığı ile Vodafone çalışanları içinde sizde yerinizi alabilirsiniz.

Vodafone İş Başvurusu Yapacaklara Tavsiyeler

Hepimiz internet ortamında bu konu ile alakalı birden çok dökümana rastlamıştır. İş Başvurusu Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler Nelerdir? Ya da İyi Bir Cv yahut Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? Gibi başlıklarla birden fazla yazıya internet ormanında rastlayabilirsiniz. Bunlar genel itibari ile doğru değerlendirmeler olsa da başvuru yapacağınız firma özelinde kaynak bulmak hayli zor. Bu nedenle Vodafone İlanları’na başvuru yapacaklar için başvuru esnasında yapılması gerekenlerle alakalı bir yazı bir araya getirdik.

İş başvurusu yapmadan önce firma ile alakalı bilgi edinmenizde yarar var. Firmanın personellerinden beklentileri ve Vodafone’da kariyer olanaklarıyla alakalı ön araştırma yapmanız, ileride karşılaşabileceğiniz poblemleri en aza indirecektir.

Vodafone’la alakalı yapılan iş ilanı ve diğer açıklamaları yakında zamandan takip etmeniz gerekmektedir. Bahsettiğimiz üzere Vodafone gün geçtikçe ülkemizdeki mağaza sayısını arttırmak da ve bu şubeler için personel alımları yapmaktadır. Yeni açılan Vodafone şubelerine yapacağınız iş başvurularının kabul edilme ihtimali sizde tahmin edersiniz ki daha fazla olacaktır.

Gerekli incelemeleri yapıp başvuru yapmaya karar verdiyseniz eğer, Vodafone iş ilanlarına başvuru yapabilmek için Vodafone 2021 İş Başvuru Formu ve Cv yani Özgeçmiş doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formu ve Cv doldururken son derece titiz ve dikkatli olmanız gerekmektedir. Referans ve kişisel detaylarınız güncel, almış olduğunuz eğitim ve kurs sertifikaları sizi rakiplerinizden bir adım öne çıkaracaktır.

Vodafone Çalışma Şartları ve Personel Maaşları

Firma ilanları ve bilgileri her ne kadar mühim olsa da, tabi kiki en mühim ve araştırılan kısım Vodafone çalışma şartları ve daha da mühimsi Vodafone personel maaşları olmaktadır. Vodafone çalışma koşulları kanunlar gereği belirli standartlarda olsa da, eleman maaşları, prim miktarları ve diğer sosyal haklar çalışılan pozisyona da bağlı olarak her sene değişmektedir.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Firma çalışma saatleri 08:00/22:00 olduğu için sabah ve akşam olmak üzere çift vardiya mevcuttur. Haftada 1 gün izin kullanan Vodafone çalışanları, 2 haftalık senelik izin hakları bulunmaktadır. Yemek masrafını karşılayan firmada, yol masraflarını çalışanlar kendileri karşılamaktadırlar.

Vodafone eleman maaşları ise pozisyona ve çalışılan süreye göre değişmektedir. Yeni işe başlayan eleman maaşları asgari ücretle başlamaktadır. Performansa bağlı olarak yıl içinde iyileştirmeler yapılan eleman fiyatları, prim ve diğer bonuslar da dahil olduğunda tatmin edici sayılara ulaşmaktadır.

Maddeler halinde belirtmek gerekirse;

Satış Danışmanı: 1650-1950 TL
Kasiyer: 1650-1950 TL
Pazarlama Stajyeri: 1650 TL 
Kurumsal Satış Temsilcisi: 1700-2000 TL
Aktivasyon Elemanı: 1750-2150 TL
Şube Yöneticisi: 2500-3500 TL
Çağrı Merkezi Personeli: 1800-2100 TL
Not:Mağaza sektöründe bulunan diğer firmalara ait iş ilanlarını incelemek isteğe göre eğer Mağaza İş İlanları sayfamızı inceleyebilir ve iş başvuru uygulayabilirsiniz.

Vodafone İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar

Vodafone iş ilanları ile alakalı yazımız yayına girmesindan bu yana özellikle iş başvurusu aşamasıyla alakalı çok fazla geri dönüş almaktayız. Gerek başvuru formu doldurma konusu olsun gerekse başvuru sonrası süreçle alakalı kafasında soru işareti bir araya gelen çok fazla takipçimiz bulunmaktadır.

Hem bu sorulara yanıt vermek, hemde iş başvurusu yapacaklara fikir vermesi yönünden Vodafone iş ilanlarıyla alakalı sorulara yanıt vermeye çalışalım.

Vodafone İş Başvurusu Yaptım, Cevap Ne Zaman Gelir?

Yazımızın içinde bu soruya yanıt vermiştik fakat yine de kısaca söz etmekte yarar var. Vodafone insan kaynakları birimi, kendilerine ulaşan iş başvurularına 3 iş günü içinde geri dönüş sağlamaktadır.

Vodafone Müşteri Hizmetleri İş Başvurusu Hakkında

Vodafone iş ilanları içinde en fazla ilgi gören iş pozisyonlarının başında müşteri hizmetleri gelmektedir. Müşteri hizmetleri için yayına giren iş ilanları içinde diksiyon ve eğitim düzeyi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı personel adayları arandığı açıkça söylenmektedir.

Vodafone müşteri hizmetleri iş başvurusu için şirketin kariyer ofisleri ve kurumsal internet adresi kullanılabilmektedir.

Vodafone Engelli İş Başvurusu Alıyor mu?

Vodafone engelli personel alımı hususunda en fazla engelli kontenjanı ayıran firmalar içinde bulunmaktadır. Yasal yükümlülükler dışında inisiyatif alarak engelli çalışan sayısını en üst düzeyde tutmaya gayret gösteren Vodafone, engelli personel ilanlarını işkur üzerinden sağlamaktadır.

Vodafone İnsan Kaynakları

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden birisi olan Vodafone 26 ülkede kendi mobil operatör şirketleriyle (55’in üzerinde ülkede mobil şebeke işbirlikleriyle) faaliyet göstermenin bunun yanında 17 ülkede sabit genişbant operasyonları yürüterek, dünya çapında 446 milyon mobil, 12 milyon sabit genişbant müşterisine hizmet vermektedir. Vodafone, 2006 senesinde girdiği Türkiye pazarında, ülkenin dijital dönüşümüne önderlik etme misyonuyla yatırımlarına kuvvetli bir biçimde sürdürmektedir.

Şirket Ünvanı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş
Ticaret Sicil No 564625-512207
Merkezinin Bulunduğu Yer Vodafone Plaza Büyükdere Cd. No: 251 Maslak 34398 İstanbul
Vodafone Merkez Telefon Numarası +90 850 542 00 00
Vodafone Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542’yi; diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00’ı arayarak varabilirsiniz.
E-posta Adresi Tıklayın
Denetim Merci Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Basın Bültenleri ve Medya İlişkileri medyamerkezi.vodafone.com.tr

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu