Başvurular

Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alıyor 2022

Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alıyor

Eti Maden İşletmeleri yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde eski hükümlü işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Eti Maden İşletmeleri ilan kapsamı içinde proses işçisi alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2018

Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) eski hükümlü 1, Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) eski hükümlü 1 olmak üzere toplam 2 eski hükümlü daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü yahut Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 27.08.2018 tarih ve 19968 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 04.09.2018 tarihi saygınlığıyla yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu eski hükümlü 2 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi aracılığıyla, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

UNVANI ÇALIŞACAĞI

İŞLETME

ÖĞRENİM

DURUMU

ADEDİ
Proses İşçisi Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Lise ve Dengi Okul 1
(Eski Hükümlü) Emet Bor İşletme Müdürlüğü Lise ve Dengi Okul 1
T O P L A M 2

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 1 ESKİ HÜKÜMLÜ, EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 1 ESKİ HÜKÜMLÜ OLMAK ÜZERE TOPLAM 2 ESKİ HÜKÜMLÜ DAİMİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR.

Bu makalemizde Eti Maden İşletmeleri aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Eti Maden İşletmeleri iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu