Başvurular

Eti Maden İşletmeleri proses işçisi alımı yayınlandı 2022

Eti Maden İşletmeleri proses işçisi alımı yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri proses işçisi alımı yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri proses işçisi alımı yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri proses işçisi alımı yayınlandı

Eti Maden İşletmeleri yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde proses işçisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Eti Maden İşletmeleri ilan kapsamı içinde 1 proses işçisi alımı yapacaktır. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 21 Aralık 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Eti Maden İşletmeleri Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. EKPSS’ye tabi engelli işçi isteklerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını tercih ederek başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik istekleri kabul edilmeyecektir. İşçi isteklerine başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği istekleri kabul edilmeyecektir.

KPSS/EKPSS’ye tabi işçi isteklerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş rakamının dört katını geçmeyecek biçimde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.  Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşe alınacak işçilerin yalnızca noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi iş gücü isteklerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri içinden açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir. Taleplere başvuru yaparak nihai listelere giren adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşlarına ibraz etmek zorundadır. Belge teslim tarihi ve yeri, kamu kurum ve kuruluşlarınca adaylara açıklamalacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada bulunan diğer bireyler dahil edilebilecektir.

Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun İnternet sitesinde açıklamalacaktır. Bu açıklama, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup alakalılerin adresine posta yolu ile bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. İlçe, il yahut bölge düzeyinde yayına giren işçi isteklerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.

İşe alınacak işçiler 3 (üç) vardiya olarak çalışacaklardır. Bu talebe yalnızca Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan İşçiler (TMY) başvuru yapacaktır.

Kura Yeri : Eti Maden İşl.Genel Müd. Ayvalı Mh. Halil Sezai Erkut Cd. Afra Sk. No:1/A Etlik- Keçiören/ANKARA

Kura Tarihi: 03.01.2019

Kura Saati: 14.oo – 15.oo

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Proses İşçisi

Çalışma Adresi : ETİ MADEN İŞLT. GEN. MÜD. KIRKA BOR İŞLT. MÜD. KIRKA- SEYİTGAZİ/ESKİŞEHİR 26970 SEYİTGAZİ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ÇİFTELER, ESKİŞEHİR MERKEZ, MAHMUDİYE, MİHALIÇÇIK, SARICAKAYA, SEYİTGAZİ, SİVRİHİSAR, ALPU, BEYLİKOVA, İNÖNÜ, GÜNYÜZÜ, HAN, MİHALGAZİ, ODUNPAZARI, TEPEBAŞI

Bu makalemizde Eti Maden İşletmeleri aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren diğer bütün ilanlara Eti Maden İşletmeleri ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu