Başvurular

Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Ankara ilimizde bulunan Etimesgut Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Etimesgut Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde spor eğitmeni, temizlik elemanı, fizyoterapist ve engeli bakım elemanı alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde 7 işçi alımı yapılacaktır. Adaylar ilana 25 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Etimesgut Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.   Talep şartlarına uyan adaylar başvurularını “Ahikent Taahhüt Ticaret Teknik Yatırım Limited Şirketi”ne yapacaklardır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda açıklanmıştır.

  • Elektronik posta yolu ile (Mail)
  • Talebe başvuran adaylardan uygun görülenlerin işe alımı başvuru tarihi itibariyle yapılacaktır.

Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgeler aşağıda açıklanmıştır.

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Adli sicil kaydı
  • Özgeçmiş (CV)
  • Gereken diğer belgeler işe kabul edildikten sonra istenecektir.

Çalışma Saatleri : Haftalık 45 saat

Çalışma Şekli : Sürekli

Çalışma Adresi : Etimesgut Belediyesi ilçe sınırları

İrtibat Kişi : Fulya Teke Depeli 0312 245 50 00

Bu makalemizde Etimesgut Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Etimesgut Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu