Başvurular

Etstur iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Etstur iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Etstur iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Etstur iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Etstur iş ilanları ve iş başvurusu

Etstur, İstanbul ilimizde Kadıköy beldesinde merkezi bulunan bir seyahat tatil acentesi ve tur operatörüdür. Kurulduğu günden bu yana gelişimini sürdüren ETS Tur, şimdilerde acente – ulaşım – klavuzluk – konaklama zincirini ülkemizde ilk kuran tur operatörü olmuştur. Etstur, ülkemizde çok sayıda ilimizde 130’dan fazla acentenin yanında, web sitesi, mobil uygulama ve çağrı merkezi aracılığı ile faaliyet göstermektedir. Ülkemizde alanında ilk 3 firmadan biri olma özelliğini taşır. Etstur bu büyümenin aralıksız sürmesi adına çalışmalarını sürdürirken, çeşitli zamanlarda de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Etstur aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Etstur İş İlanları 2022
  • ETS Tur İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Etstur İş İlanları 2022

Etstur, 1991 senesinde Mehmet Ersoy ve Murat Ersoy aracılığıyla paket tur ve otel konaklama hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma özellikle bünyesine Voyage Hotels, Odamax, Didimtur, Jetset, Maxx Royal Resorts, Ucuzabilet, Etsmice markalarını katmasıyla alanında önder bir seviyeye ulaşmıştır. Etstur bünyesinde çalışan çok sayıda insana ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor.

Etstur aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, tur operatörü, rehber, engelli personel, tur rehberi, işe alım uzmanı, online ürün operasyon uzmanı, misafir ilişkileri uzman yardımcısı, genel başvuru, seyahat danışmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yazılım test uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

ETS Tur İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ETS Tur iş ilanları çeşitli kariyer portallarında ve kurumun resmi web adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Etstur bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla açık iş pozisyonlarına ve bunlara ait başvuru şartlarına rahatlıkla ulaşabilirler. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilmektedir. Akabinde başvurusu olumlu bulunan adaylar 2 aşamalı mülakat sistemi ve pozisyona göre bir dizi sözlü ve yazılı sınava tabi tutulurlar. Bu aşamaları geçen bireyler Etstur gibi ülkemizin en büyük firmalarından bir tanesinde çalışma fırsatı elde ederler. Bu makalemizde Etstur iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Etstur İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ETSTUR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, etstur hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan etstur açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu