Başvurular

EÜAŞ 116 İşçi – Personel Alımı Yapıyor ! 2022

EÜAŞ 116 İşçi – Personel Alımı Yapıyor ! 2022, iş başvuru bölümüzde EÜAŞ 116 İşçi – Personel Alımı Yapıyor ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. EÜAŞ 116 İşçi – Personel Alımı Yapıyor ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

EÜAŞ 116 İşçi – Personel Alımı Yapıyor !

Elektrik Üretim Anonim Şirketi yani EÜAŞ bugün yayınlamış olduğu ilan ile 11 ilde toplamda 116 personel alımı yapacağını açıkladı.  İlana dair başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) Personel Alımı
  • EÜAŞ Daimi İşçi Alımı Başvuru Şartları
  • EÜAŞ İşçi Alımı Başvuru Formu

Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) Personel Alımı

EÜAŞ Genel Müdürlüğü HES işyerlerinde personel gereksinimini karşılamak için 11 ilde 116 işçi alımı yapacağını açıkladı.  116 işçinin 58’i elektrik teknisyeni,  46’sı makine teknisyeni ve 12’si elektronik teknisyen olacak.  EÜAŞ işçi alımı Artvin, Balıkesir, Aydın, Kayseri, Muğla, Muş, Siirt, Osmaniye, Hatay ve Afyon illerinde gerçekleştirilecek.  İlana başvuru yapabilmek için en az ortaöğretim düzeyinde eğitim almış olmanız gerekmektedir. Başvurular bugün yani 1 Aralık 2015 tarihinde başlayıp, 10 Aralık 2015 tarihinde son bulacaktır.

EÜAŞ Daimi İşçi Alımı Başvuru Şartları

Elektrik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların;

EMUTeknik Lise ve Dengi okulların “Elektrik”, “Elektrik-Elektronik”, “Elektrikçilik” bölümleri ile “Elektrik-Elektronik Teknolojisi” bölümünün (Bobinajcılık, Elektrikli Ev  Aletleri Teknik Servisi, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü ile Endüstriyel Bakım Onarım) alt dalı mezunu olması.

Elektronik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların;

EMUTeknik Lise ve Dengi okulların “Elektronik”, “Elektrik|-Elektronik” bölümleri ile “Elektrik-Elektronik Teknolojisi” bölümünün (Büro Makinaları Teknik Servisi.  Elektromekanik Taşıyıcılar, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Şist.. Haberleşme Şist., Otomasyon Şist.) alt dalı mezunu olması.

Makina Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların;

EMUTeknik Lise ve dengi okullann “MakineVCNC”, yahut “Makine Teknolojisi” bölümü mezunu olması.

Bunun bunun yanında Elektrik Üretim Santralı tesislerinde işletme bakım onanm ve tamirat işlerinde teknisyen olarak en az 6 ay süreyle çalışmış olması gerekmektedir. (SGK Hizmet zamanını gösteren sigorta prim belgesi ile birlikte müracaat edecektir.)

S.NO Santral Adı BULUNDUĞU İL BULUNDUĞU İLÇE Bağlı Bulunduğu İşletme Müdürlüğü Elektrik

Teknisyeni

Makine

Teknisyeni

Elektronik

Teknisyeni

TOPLAM
1 BORÇKA ARTVİN BORÇKA Doğu Karadeniz ve Yör.İşl.Md. 5 5 2 12
2 MANYAS BALIKESİR MANYAS Demirköprü HES İşl.Md. 6 6 2 14
3 ÇİNE AYDIN ÇİNE Kemer HES İşl.Md. 6 6 2 14
4 ÇAMLICA 1 KAYSERİ YAHYALI Menzelet HES İşl.Md. 6 10 2 18
5 AKKÖPRÜ MUĞLA KÖYCEĞİZ Kemer HES İşl.Md. 6 6 2 14
6 ALPARSLAN MUŞ BULANIK Alpaslan-1 HES İşl.Md. 9 9 2 20
7 BOTAN SİİRT MERKEZ Alpaslan-1 HES İşl.Md. 4 2 6
8 DEĞİRMENDERE OSMANİYE KADİRLİ Aslantaş HES İşl. Md. 4 4
9 KARAÇAY OSMANİYE MERKEZ Aslantaş HES İşl. Md. 4 4
10 KUZUCULU HATAY DÖRTYOL Aslantaş HES İşl. Md. 4 4
11 DİNAR II AFYON DİNAR Adıgüzel HES İşl. Md. 4 2 6
GENEL TOPLAM 58 46 12 116

 

EÜAŞ İşçi Alımı Başvuru Formu

Elektrik Üretim Santralı tesislerinde işletme bakım onarım ve tamirat işlerinde teknisyen olarak en az 6 ay süreyle çalışmış olması gerekmektedir. (SGK Hizmet zamanını gösteren sigorta prim belgesi ile birlikte müracaat edecektir.) Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara EÜAŞ iş ilanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu