Bilgi Arşivi

Euro Truck Simulator 2 Hilesi Nelerdir? 2021

Euro Truck Simulator 2 Hilesi Nelerdir?, bilgi sitemizde Euro Truck Simulator 2 Hilesi Nelerdir? başlığı altında bilgi paylaştık. Euro Truck Simulator 2 Hilesi Nelerdir? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Euro Truck Simulator 2 Hilesi Nelerdir?

ets 2 para hilesi

Euro Truck Simulator 2 hilesi konulu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza Euro Truck Simulator 2 hız, para ve düzey hilesi paylaşmaya çalışacağız.

Euro Truck Simulator 2

Günümüzde en fazla oynanan tır simülasyon oyunlarından bir tanesi de Euro Truck 2’dir. Bu oyun dünya çapında bir çok ülkede en fazla oynanan oyunlar içinde bulunmaktadır.

Bu durumun temel nedenlerinden birisi de Euro Truck Simulator 2’nin bi hayli gerçekçi grafiklere sahip olması ve kontrollerinin kolay olmasından kaynaklıdır. Bunun yanında oyun içinde şirket kurarak sıfırdan bu şirketi yükselterek ilerleme gerçekleşiyor. İlerledikçe oyun içinde bulunan para ve düzeyler de artıyor.

Bunun yanında bir çok kişi ets 2 para hilesi ve ets 2 düzey hilesi tarzı hileleri düşünüyor. Bunun yanında Euro Truck Simulator 2 hız hilesi de ets 2 para ve level hilesi konusunu merak eden bireyler için ayrı bir merak konusu.

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi

Euro Truck 2 para hilesi içinde oyun başlangıcında oyuncuya verilen paraları arttırmaya yönelik olan coin hilesi bulunmaktadır. Bu hile ile oyuncular istedikleri biçimde Euro Truck Driver para hilesi hususunda paralarını harcayabilmektedirler. Bunun yanında ETS 2 oyunu içindeki paralar ile oyun içinden istediğimiz tır satın alınıp kullanılabiliyor.

Euro Truck Simulator 2 Hız Hilesi

Euro truck driver 2018 para hilesi ile birlikte bir çok oyuncu bu oyun içindeki mühim etkenlerden birisi olan hız hilesini de merak etmektedirler. Bu durumun temel nedenlerinden birisi de oyun içinde oyunculara verilen tırların hemen hemen olarak hızlarının az olmasından kaynaklıdır. Bunun yanında oyunu oynayan oyuncular tırların hızlarını arttırmak için çeşitli hız hilelerini kullanmaktadırlar.

Bu hız hileleri ile birlikte oyuncular kullanmakta oldukları yahut almak istedikleri tırların maksimum hızlarını iki katına kadar çıkarabilmektedirler. Bunun yanında oyun içinde oyunculara verilen görevleri daha kısa bir sürede bitirebilme özellikleri kazanmaktadırlar.

Euro Truck Driver Para Hilesi

Euro Truck Driver adlı oyun içinde sıfırdan başlayarak bir şirket kuruyorsunuz ve bu şirketi kendi tırlarınız yahut oyunun geçici olarak verdiği dorseler ile görev yaparak büyütüyorsunuz. Bunun bunun yanında oyun içinde gezerek de düzeyyi arttırabilirsiniz.

Euro Truck Driver oyunu içinde oyunculara bir çok değişik marka ve modellere sahip tırlar sunuluyor. Bu tırlar içinden istediğimiz özellikteki tırlar almak için de oyun içinde para gerekmektedir. Oyun içinde para kazanmak için düzey atlayıp görev yapılmalıdır. Bu durum dolayısı ile oyuncular para hilesi yapmaktadırlar ve istedikleri tırları alıp modifiye edip oyunu oynamaktadırlar.

Euro Truck Driver Seviye Hilesi

Oyun içinde para hilesi kadar mühim olan bir diğer hile türü de düzey hilesidir. Seviye hilesi oyuncuların mevcut olarak bulundukları ilerlemeyi temsil eder. Bu ilerleme oyuncuların oyundaki görevleri yapması ile artmaktadır. Lakin düzey artışı uzun süreceği için bir çok oyuncu ETS 2 adlı oyun için düzey hilesi de yapmaktadır. Bu durumun temel nedenlerinden bir tanesi de oyun içinde bir çok özelliğin düzey ile alakalı olmasından kaynaklıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu