Başvurular

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

fatih-sultan-mehmet-vakif-universitesifatih-sultan-mehmet-vakif-universitesi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İş Başvuru Formu

Fatih Sultan Mehmet Vakıf İş Başvurusu yaparak Fatih Sultan Mehmet Vakıf’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet Vakıf iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Han, Sinan Ağa Bin Abdurrahman, Nurbanu Valide Sultan, Hatice Sultan ve Hacı Abdülaziz Ağa Mazbut Vakıfları aracılığıyla 2010 senesinde İstanbul’da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Üniversitenin kurulmasına ilişkin karar 24 Nisan 2010 tarihli ve 5981 sayılı resmî gazetede yayınlanmıştır. Sürekli Eğitim Merkezi de mevcuttur.

Üniversitenin kurucu vakıflarından birisi olan Fatih Sultan Mehmet Han Vakfiyesinin kuruluşu ile alakalı Vakıflar Genel Müdürlüğü arşivlerinde bulunan matbuu vakfiyeye göre vakfın kuruluş yılı 1471 tarihidir. Bu nedenle üniversitenin kuruluş yılı olarak bulunan 2010 ibaresi, 2014 senesinde 1471 olarak değiştirilmiştir.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak vizyonumuz ulusal ve ülkeler arası düzeyde bilimsel çalışmalar ışığında, kültürel ve sosyal açıdan donanımlı, geleneksel değerleri çağdaş bilgi ile sentezlemiş ve meslek bilincine sahip fertlerin yetişmesine önem veren, öğrencileri, mezunları ve mensuplarıyla bütünleşmiş, çalışanlarına değer veren ve onlara değer katan, bütün bunların bunun yanında özgün kurumsal yapısı ve uygulamalarıyla eğitim dünyasında rekabet etmek yerine kendisine ayrı bir çığır açan; bunun için yenilikçi, sağlam bilgiye açık, hak, hakikat ve hakkaniyete bağlı, özgürlükçü, akademik bir kurum olmaktır.

Başvuru formu için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu