Başvurular

İŞKUR üzerinden 306 büro memuru alımı yapacak!

İŞKUR üzerinden 306 büro memuru alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde İŞKUR üzerinden 306 büro memuru alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İŞKUR üzerinden 306 büro memuru alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İŞKUR üzerinden 306 büro memuru alımı yapacak!

Corona virüsü salgını sonrası iş arayan vatandaşlar için İŞKUR üzerinden ilan verilmeye devam ediliyor İŞKUR büro memuru olmak isteyenleri neşelendirecek yeni ilanlar paylaşımı yaptı. Özel şirketler için yayına giren ilanlarda toplamda 306 birinin istihdam edileceği görüldü. İlanlara başvurularda şirketlere göre; en az ilkokul ve lise mezunu olmak üzere adaylardan diploma şartı isteniyor. Peki, büro memuru olmak için genel başvuru şartları nelerdir?

Büro Memurluğu Genel Başvuru Şartları

İlanlara başvuru yapacak olan adayların pozisyonlara göre tespit edilen özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Lakin adayların genel şartlara da haiz olması
gerekiyor.

İşte adaylarda aranan genel şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Türkiye İş Kurumu ‘na kayıtlı olmak,

Büro içindeki araç ve gereçleri kullanabilecek,

Telefondan randevuları ayarlayabilecek , planlayabilecek.

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak.

Ekip çalışmasına uygun ve uyumlu,

Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren

Başvuru Açıklamaları

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanların olduğu sayfaya yönlendirilecek ve burada CTRL+F ile arama yapıp büro yazarak ilanların ayrıntı kısmına ulaşabilirler.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu