Başvurular

Fenerium iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Fenerium iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Fenerium iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Fenerium iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Fenerium iş ilanları ve iş başvurusu

Fenerbahçe Spor Ürünleri San ve Tic A.Ş. veya bilinen kısa adıyla Fenerium, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ürünlerinin satışı yapan anonim bir şirkettir. 2000 senesinde Fenerbahçe Spor Kulübüne gelir sağlamak maksadıyla ortaya çıkmıştır. Kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş olan Fenerium şimdilerde çok sayıda mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Fenerium bu mağazalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Fenerium aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu, işe alım süreci gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Fenerium İş İlanları 2022
  • Fenerium İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Fenerium İş İlanları 2022

Fenerium; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Hatay, Kocaeli, Konya, Samsun, Sakarya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Şanlıurfa ve Tekirdağ gibi illerimizde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Hollanda’da şubeleri bulunmaktadır. Fenerium tüm bu mağazalarına ve yeni açacak olduğu şubelerine ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Fenerium aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış danışmanı, müşteri temsilcisi, mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü, part time satış danışmanı, mağaza şefi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Fenerium İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Fenerium iş ilanları çeşitli kariyer portalları üzerinde yayınlanmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu bağlantısı vasıtası ile bu ilanlara göz gezdirebilir ve ilanlara dair başvuru şartları, tarihleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ise ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenmekte ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılmaktadır. Bu aşamayı da başarı ile geçen bireyler Fenerium bünyesinde çalışma olanağı elde etmektedir. Bu makalemizde Fenerium iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Fenerium İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER FENERİUM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, fenerium hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan fenerium açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu