Başvurular

Finansbank iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Finansbank iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Finansbank iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Finansbank iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Finansbank iş ilanları ve iş başvurusu

Finansbank, 1987 senesinde Hüsnü Özyeğin aracılığıyla kurulmuş olan bir bankadır. 2006 senesinde Yunanistan bankası National Bank of Greece (NBG) aracılığıyla satın alınan banka ardından 2016 senesinde da Katar Ulusal Bankası yani QNB aracılığıyla satın alınmıştır. Bu satın almanın ardından bankanın adı QNB Finansbank olmuştur. Finansbank ülkemizdeki en büyük finans kurumlarından biridir. Banka büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, çeşitli zamanlarda de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Finansbank aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • QNB Finansbank İş İlanları 2022
  • QNB Finansbank İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

QNB Finansbank İş İlanları 2022

Finansbank kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizin en büyük özel bankaları içinde yer almayı başarmıştır. Günümüzde 600’ü aşkın şubesinde 12 bini aşkın personeli ile üyelerinin finansal gereksinimlerini karşılayabilmek adına tüm gücüyle çalışmaktadır. Özellikle Enpara hizmetini faaliyete geçirmesinin ardından bi hayli hızlı bir biçimde büyümüş olan banka, bu büyümesinin sürmesi adına çalışmaktadır. Banka ihtiyaçları sebebiyle de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

QNB Finansbank aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; servis görevlisi, banko asistanı, güvenlik görevlisi, müşteri danışmanı, bireysel satış temsilcisi, mühendis, avukat, tele satış görevlisi, müfettiş yardımcısı, pazarlama uzmanı, avukat, tele satış temsilcisi, stajyer, mimar, engelli personel, şoför, gişe yetkilisi, satış temsilcisi, müşteri hizmetleri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman, deneyimsiz (yeni mezun) adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

QNB Finansbank İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

QNB Finansbank bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla başvurularını yapabilirler. Girmiş olduğunuz sayfada banka aracılığıyla yayına giren en son açık iş pozisyonları bulunmaktadır. Bu iş ilanlarını inceleyerek ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere varabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Finansbank bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Finansbank iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Finansbank İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu