Başvurular

Finansbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Finansbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Finansbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Finansbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Finansbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

staj-150x150

staj-150x150

Finansbank staj başvurusu başlıyor!

Finansbank’ta staj olanağı için öğrenciler Finansbank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Finansbank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

  • Bankamız sunduğu kapsamlı staj programları ile öğrencilere sektörü ve kurumu yakında zamandan tanıma, sektör ve meslek seçiminde yardımcı olma fırsatı sunar.
  • 3. ve 4. sınıfa geçmeye hak kazanmış lisans öğrencileri ve 2. sınıfa geçmeye hak kazanmış meslek yüksek okulu öğrencileri yaz zamanında minimum 1 ay, maksimum 2 ay bankamızın çeşitli genel müdürlük birimleri ve şubelerinde staj yapabilir.
  • Bankamız yaz dönemi stajyer alımları için ilanımız Nisan ayında açılmaktadır.

Staja Kabul Süreci

Sınav Uygulaması

Genel Müdürlük birimlerinde staj yapacak öğrenciler için sınavımız İstanbul ve Ankara’da yapılır. Sınav süreci kapsamı içinde genel yetenek ve yetkinlik sınavı uygulanır.
Başvurusu uygun bulunan şube stajyerleri ise direkt mülakatlara davet edilir.

Mülakat Aşaması

Sınavda başarılı olan Genel Müdürlük stajyer adayları önce insan kaynakları işe alım temsilcilerinin katıldığı grup mülakatlara, ardından ise işkolu yöneticilerinin katıldığı birebir mülakatlara davet edilirler.

Değerlendirme Süreci

Staj sürelerinin sonunda alakalı birim/şube stajyeri, stajyer ise staj yaptığı birim/şubeyi değerlendirmektedir.
Yapılan değerlendirmeler stajyerlerin bir sonraki dönem stajlarında ve mezun olduklarında dahil oldukları işe alım süreçlerinde etkili olur.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu