Başvurular

Yeni Haftanın İlk Gününde Yayımlanan KPSS’li/KPSS’siz Alım İlanları

Yeni Haftanın İlk Gününde Yayımlanan KPSS’li/KPSS’siz Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde Yeni Haftanın İlk Gününde Yayımlanan KPSS’li/KPSS’siz Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Yeni Haftanın İlk Gününde Yayımlanan KPSS’li/KPSS’siz Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Yeni Haftanın İlk Gününde Yayımlanan KPSS’li/KPSS’siz Alım İlanları

Yeni haftanın başlamasıyla çok sayıda kamu kurumu personel alımı için ilan yayımladı. 

Bu ilanlar kurumların kendi internet siteleri üzerinden yayımlandığı gibi DPB yahut İŞKUR aracılığıyla da adaylara açıklamaldu. 

Bu çerçevede yayımlanan personel alım ilanlarında bulunan açık kadrolar ve ilan metinlerine ilişkin ayrıntı kısmı siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz. 

DEVLET KURUMLARININ İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Devlet kurumları aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce hem DMK’da bulunan hemde kurumların tespit ettiği tüm özel şartlara haiz olmak zorunlar. 

Bu şartlar şunlar;

Türk Vatandaşı olmak, Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, kurumların talep ettiği öğrenim düzeysinden mezun olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için: Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

İlanlarda bulunan KPSS şartını sağlamak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.

GÜNÜN PERSONEL ALIM İLANLARI

1-) Belediye ilanları: 28 farklı şehirde bulunan belediye başkanlıkları yayımladıkları ilanlar ile memur ve işçi alımı yapacaklarını açıkladılar. Bu ilanlarda adaylardan KPSS şartı talep edilmezken alımlar için öğrenim şartı ile mesleki yeterlilikler ön plana çıkıyor. 

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

2-) İŞKUR Kamu Grubu İlanları: Türkiye geneli farklı şehirlerde faaliyet gösteren bazı kurumları KPSS puan esasına göre veya KPSS’siz personel alım ilanı yayımladılar. Bu kurumlar içinde MSB Bakım Onarım Fabrikaları, Tarım Bakanlığı, TÜLOMSAŞ, EGM gibi kurumlar yer alıyor.

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

3-) Sağlık Bilimleri Üniversitesi, DPB aracılığıyla bir açıklama yayımlayarak anlaşmali kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. İlanda KPSS şartı yer almıyor.

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

4-) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 60 KPSS puan şartıyla memur alımı yapacağını açıkladı. 3 memur alımı yapacak olan kurum Büro Memuru pozisyonuna personel istihdam edecek. 

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

5-) İEP Kurs İlanları (1864 TL Maaş İle): İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları için çok sayıda meslek grubu için kurs ilanı yayımlandı. O ilanlardan bazıları şunlar; Memur (Okul), Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Meyve Sebze Ayıklama İşçisi, Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı, Satış Elemanı (Perakende), Makineci (Dikiş), Yazılım Geliştiricisi, Pazarlamacı, Garson (Servis Elemanı), Ön Muhasebeci, Konfeksiyon İşçisi.

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

6-) Tarım Bakanlığı İşçi Alım İlanı: Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla yayımlanan işçi alım ilanında alımların Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü bünyesine Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri) alımı yapılacağı bilgisi verildi.

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

7-) AkbankPersonel alım ilanı: Akbank aracılığıyla yayımlanan ilanda işinde uzman, deneyimsiz, yetiştirilmek üzere personel alımları bulunacağı açıklamaldu. 

Açıklamalar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu