Başvurular

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Elazığ ilimizde yer almakta olan Fırat Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Fırat Üniversitesi ilan kapsamı içinde fizyoterapist, sağlık teknikeri ve hemşire alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

657 sayılı Kanunun 4/B maddesi ikaznca, Üniversitemiz Hastanesinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Sağlık Personeli alınacaktır. Başvuru işlemleri için ayrıntılı bilgi, Üniversitemizin www.firat.edu.tr web adresinde açıklamalar bölümünde yayınlanmaktadır.

UNVANI KADRO

KODU

ADEDİ ARANAN NİTELİKLER (1) ARANAN NİTELİKLER (2)
Fizyoterapist 01 2 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yahut Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programlarının birinden mezun olmak.
Sağlık

Teknikeri

02 5 Anestezi yahut Anestezi Teknikerliği Onlisans Programından

mezun olmak

03 2 Radyoloji yahut Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans

Programlarının birinden mezun olmak.

04 2 Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar

Teknikleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak.

05 1 Radyoterapi Onlisans Programından Mezun Olmak 3. Basamak Kamu Hastaneleri Radyasyon Onkolojisi biriminde çalışmış olmak.
06 1 Ameliyathane Teknikerliği önlisans Programından mezun olmak.
07 1 Ameliyathane Teknikerliği önlisans Programından mezun olmak. 3. Basamak Kamu Hastanelerinin Göz Ameliyathanesinde çalışmış olmak.
08 1 Ameliyathane Teknikerliği önlisans Programından mezun olmak. 3. Basamak Kamu Hastanelerinin Beyin Cerrahi Ameliyathanesinde çalışmış olmak.
Ö5 1 Ameliyathane Teknikerliği Onlisans Programından mezun olmak. 3. Basamak Kamu Hastanelerinin Kadın Doğum Ameliyathanesinde çalışmış olmak.
10 1 Paramedik Önlisans Programından mezun olmak. 3. Basamak Kamu Hastanelerinin Çocuk Acil biriminde çalışmış olmak.
Hemşire 11 24 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak.
12 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Beyin Cerrahi Kliniğinde çalışmış olmak.
U 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak kamu Hastaneleri Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinde çalışmış olmak.
14 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri K.B.B. Kliniğinde çalışmış olmak.
15 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde çalışmış olmak.
16 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Onkoloji Kliniğinde çalışmış olmak.
17 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Süt Çocuğu Kliniğinde çalışmış olmak.
18 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Göğüs Hastalıkları Kliniğinde çalışmış olmak.
1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Yeni Doğan Ünitesinde çalışmış olmak.
20 1 Hemşirelik Lisans Programından mezunu olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Genel Acil Biriminde çalışmış olmak.
21 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Orqan Nakli Ünitesinde çalışmış olmak.
22 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinde çalışmış olmak.
23 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. 3.Basamak Kamu Hastaneleri Göğüs Cerrahi Kliniğinde çalışmış olmak.
24 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. 3. Basamak Kamu Hastaneleri Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde çalışmış olmak.
Toplam 54

Not: Adaylar, Nitelikler 2’de gösterilen hizmet şartlarını resmi yazı ile belgelemek zorundadır. Belgelenemeyen başvurular kabul edilmeyecektir.

Bu makalemizde Fırat Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER FIRAT ÜNİVERSİTESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, fırat üniversitesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan fırat üniversitesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu