Başvurular

Gama İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Gama İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Gama İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Gama İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Gama İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Gama İnşaat Hakkında:

Türkiye’nin ilk Yap-İşlet-Devret (YİD) projelerinden Birecik Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Marmara Ereğlisi / Trakya Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali ve İzmit Yuvacık Barajı ve Kentsel ve Endüstriyel Su Arıtma ve Temin projeleri ile 1995 senesinde yatırımcılığa atılan ilk adım GAMA Enerji’nin temelini oluşturmuştur. GAMA Enerji, 2002 senesinde bu temel üzerine kurulmuş ve enerji ve su altyapı alanlarında yerel ve ülkeler arası platformlarda faaliyet gösteren bir iş geliştirme ve yatırım şifrketi haline gelmiştir.

Şirket’in Türkiye’deki iştirak ve bağlı ortaklıklarının lisanslarında bulunan toplam kurulu gücü 1.101,8 MW’dır (hissesine karşılık gelen 1.066,2 MW). Toplam su temin kapasitesi 100 milyon m3/yıl’dır. GAMA Enerji hissedarları, %50,5 oranında hisseye sahip olan GAMA Holding A.Ş., %30 oranında hisseye sahip olan Global Power Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., %14,5 oranında hisseye sahip olan International Finance Corporation ve %5 oranında hisseye sahip olan IFC GIF Holding I Coöperatief U.A firmalarıdır.

GAMA Enerji, tüm yatırımlarında, yasal zorunlulukların ötesinde, çevreye ve insan vücuduna azami dikkat göstererek faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle, faaliyette olduğu tüm bölgelerde, yatırımlarının yapım ve işletme süreleri boyunca bölge halkı ile yakın ilişkiler kurmakta ve toplumsal ihtiyaçlar ışığında bölge halkına destek vermektedir.

İnsan Kaynakları Politikamız

Karşılıklı güven ve etik değerlerin ön planda olduğu şirket kültürümüz, insan kaynakları politikamızın temelidir.
Her biri farklı sektörlerde / alanlarda faaliyet gösteren GAMA şirketlerinin; büyüme hedefleri ve stratejilerini destekleyecek esnek İnsan Kaynakları politikaları belirlenmektedir.
 
Çalışanların motivasyonunu ve bağlılığını arttıracak bir ortam yaratmak, çalışanların gelişimine yatırım yapmak, bu ortamın korunup geliştirilmesi için gerekli politikaları ve teknik bilgiyi oluşturarak, şirketimizi nitelikli personel yönünden çekici kılmak, nitelikli personelimizi korumak, temel insan kaynakları politikamızdır.
 

Kariyer ve İş Olanakları

Bu web sitesi kariyer.net altyapısı ile desteklenmektedir. Yapılan başvuruları yalnızca GAMA görür ve değerlendirir. Tüm başvurular gizlilik ilkesi içinde değerlendirilir.
 
GAMA web sitesinden “Açık Pozisyonlar” linkini seçip, açık pozisyonları görebilir ve inceleyebilirsiniz.
Kariyer.net üyesi iseniz, “Açık Pozisyonlar” link’inde ilgilendiğiniz pozisyonu seçtikten sonra, gelen sayfadaki “kullanıcı adı” ve “şifrenizi” girip, “Online Başvuru” kutusuna basarak, ilanlara başvurunuzu uygulayabilirsiniz.
 
Kariyer.net üyesi değilseniz,on-line application bölümünde yeralan “member” kısmına tıklayarak özgeçmişinizi oluşturabilir ve yukarıdaki adımları takip ederek GAMA’ya iş başvurularınızı uygulayabilirsiniz.
 
Girmiş olduğunuz özgeçmişinizi ardından değiştirmek için ve yapmış olduğunuz başvuruları görmek üzere “Açık Pozisyonlar” sayfasındaki, Özgeçmiş Bilgilerim ve Başvurularım bağlantılarından faydalanabilirsiniz.
 
ik@gama.com.tr mail adresine word formatındaki CV’nizi ekleyerek de GAMA’ya başvuruda bulunabilirsiniz. Lütfen CV’niz ile başvuruda yer alırken, ilgilendiğiniz pozisyon ve/yahut başvuruda bulunmak istediğiniz GAMA şirketini/projesini belirtmeyi unutmayınız.
 

Başvuru ve İşe Alım Süreci

CV/Özgeçmişinizin bize ulaşması ile birlikte başvuru süreciniz başlamış demektir. İlk olarak bilgi ve tecrübeleriniz değerlendirilmekte ve varsa aranan pozisyonlarımızla eşleştirilmektedir.
 
CV/Özgeçmişinizde verdiğiniz bilgiler ve tecrübeleriniz ışığında aranan pozisyonlar için uygun olduğunuz saptandığında, sizinle temasa geçilerek iş görüşmesine davet edilirsiniz.
 
Açık pozisyonlarla eşleşmeyen Özgeçmişler veritabanımızda saklanmakta, uygun pozisyon oluşması halinde adaylarla irtibata geçilmektedir.
 

AÇIK POZİSYONLAR:

 
Bu irtibat sonrası, İnsan Kaynakları uzman kişilerımız adaylarla bire-bir yapılandırılmış mülakat (Structured Interview) yapmakta ve mülakat sonuçları adaylara mail yoluyla iletilmektedir.
Gama’da açılan pozisyonlar için ilan ayrıntılarına bakabilir, Kariyer.net üye hesabınızla giriş yaparak yahut yeni hesap oluşturarak başvuruda bulunabilirsiniz. Aşağıdaki açık pozisyonlarda niteliklerinize uygun pozisyon olmadığı takdirde, lütfen Word formatındaki özgeçmişinizi ik@gama.com.tr adresimize gönderiniz.
 
 
POZİSYON LOKASYON BAŞVURU LİNKİ
GENEL BAŞVURU TÜM TÜRKİYE BAŞVUR

ÜSTTEKİ LİNKTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu