Başvurular

Garanti Bankası Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Garanti Bankası Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Garanti Bankası Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Garanti Bankası Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Garanti Bankası Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

stajstaj

Garanti staj başvurusu başlıyor!

Garanti’ta staj olanağı için öğrenciler Garanti’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Garanti staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

İş yaşamını Garanti’de solumak…

Üniversiteyi bitirdikten sonra kariyerinize nasıl yön vereceğiniz hususunda endişelendiğinizi bilinmekte. Kafanızdaki soru işaretlerinin, planladığınız meslekten tam anlamıyla emin olamamanın nasıl bir şey olduğunun farkındayız. Hatta “Bankacılık mı? Bankacılığa dair hiçbir şey bilmiyorum ki…” diyenlerden de olabilirsiniz.

İşte bu yüzden, Bankacılık Sektörü ve bankamızı yaşayarak öğrenebilmeniz için, siz üniversite öğrencilerine Genel Müdürlük birimlerimizde, Bölge Müdürlüklerimizde ve şubelerimizde staj olanağı paylaşmak istedik.

Genç Garanti’li Staj Programı

Genç Garanti’li Staj Programı, Garanti iş dünyasının havasını solumanın ve Genel Müdürlük birimlerimizi daha yakında zamandan tanımanın en etkili yolu! Bu program size, İstanbul’daki Genel Müdürlüğümüz’de farklı projelerde yer alarak  gerçek bir Garanti’li olmayı öğrenebileceğiniz, staj sonunda projelerinizi birim yöneticilerine sunabileceğiniz, performansınızın değerlendirileceği ve tüm süreç ile ilgili geri bildirim alabileceğiniz bir deneyim sunuyor. Genç Garanti’li Staj Programı genel müdürlük birim ihtiyaçları ışığında yıl boyunca    6-10 haftalık bir zaman diliminde gerçekleştirilir.

Genç Garanti’li Staj Programını tamamlayan öğrenciler, istemeleri halinde, staj performansları ve birim ihtiyaçları gözetilerek, mezuniyetlerini takip eden Management Trainee mülakat sürecine dahil edilirler.

Genç Garanti’li Staj Programında değerlendirilmek için, Garanti’li Kariyer’de özgeçmişinizi oluşturarak yıl boyunca açık olan ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Garanti’li Deneyim Staj Programı

Satış ve pazarlamaveyaha yatkın olduğunuzu kafanızı yoruyorsanız, Bölge Müdürlüklerimiz’de  farklı projelerde yer alarak gerçek bir Garanti’li olmayı öğrenebileceğiniz, staj sonunda projelerinizi bölge yöneticilerine sunabileceğiniz, performansınızın değerlendirileceği ve tüm süreç ile ilgili geri bildirim alabileceğiniz bir staj programı sizleri bekliyor. Kısa olaraksı, bu staj programı ile  Bölge Müdürlüklerimiz ve şubelerimizi yakında zamandan tanıyarak daha kapsamlı bir şekilde bilgi edinme fırsatına sahip olabileceksiniz.

Garanti’li Deneyim Staj Programı İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Gaziantep’teki Bölge Müdürlüklerimiz’de 15 Haziran-15 Eylül tarihleri içinde 6-10 haftalık bir zaman dilimini kapsıyor.

Garanti’li Deneyim Staj Programında değerlendirilmek için, Garanti’li Kariyer’de özgeçmişinizi oluşturarak ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Temel Bankacılık Staj Programı

Temel Bankacılık Staj Programı ile; Garanti Bankası’nın Türkiye genelinde yaygın tüm şubelerinde 15 Haziran-15 Eylül tarihleri içinde, 1 ay süreyle şube yaşamını daha yakında zamandan tanıma ve gözlemleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Temel Bankacılık Staj Programı’nda değerlendirilmek için, Garanti’li Kariyer’de özgeçmişinizi oluşturarak ilanımıza online başvurmanız yeterli.

Hemen başvurmak için tıklayın!


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu