Başvurular

GASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

GASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde GASKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. GASKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

GASKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi yahut bilinen kısa adıyla GASKİ, Gaziantep Büyük Şehir Belediyesinin Su ve Kanalizasyon hizmetlerini yürütmek ve bu amaçla gereken her türlü tesisi kurmak, kurulu olanları devralmak ve bir elden işletmek.2560 sayılı kanun ve değişik 3009 – 3305 sayılı kanunda gösterilen görevleri yerine getirmek üzere Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kurulmuştur. GASKİ çeşitli zamanlarda ihtiyaçları sebebiyle personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. GASKİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, işe alım süreci, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları makalemizde.

  • GASKİ İş İlanları 2022
  • GASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

GASKİ İş İlanları 2022

GASKİ, Gaziantep ilimizde ikamet etmekte olan vatandaşlarımızın temiz su gereksinimini karşılamakla görevlidir. GASKİ bu görevlerini yerine getirmek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, çeşitli zamanlarda ihtiyaç duyduğu takdirde ise personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Gaziantep İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

GASKİ aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut ileride yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, özel güvenlik görevlisi, mühendis, sayaç okuma elemanı, engelli personel, büro personeli, inşaat mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

GASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

GASKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları www.gaski.gov.tr adresi üzerinde ve www.devlette.com adresimiz üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere ulaşmak ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Harici olarak ilanlar yayınlanmadan kurum bünyesinde bulunan personel daire başkanlığı yahut insan kaynakları gibi departmanlara yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmez. Bu nedenten iş ilanlarının yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde GASKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu