Başvurular

Ant Yapı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Ant Yapı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Ant Yapı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Ant Yapı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ant Yapı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Ant Yapı Hakkında:

Türkiye, Türki Cumhuriyetler, Rusya, İngiltere ve ABD’de imza projeler gerçekleştiren ülkeler arası bir inşaat grubuyuz.

Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde kararlı biçimde taahhüt ve yeni geliştirme alanlarının satın alınması ile desteklenen sürdürülebilir büyümeyi korumayı planlıyoruz.

Bugüne kadar yüzlerce projemizle sayısız ödül gururu yaşadık. Üstyapıdaki uzmanlığımızla standartların belirleyicisi halini aldık. Stratejimiz; senelerın tecrübesi, iş yapma anlayışımız ve sıkı çalışmamızla dünyanın ileri gelen inşaat ve gayrimenkul geliştirme grubu olmayı başarmak.

Her zaman kalıpların dışında düşünmeye, mevcut duruma meydan okumaya ve kaynakların genelde sınırlı olduğu bir pazarda performansı artırmaya çalıştık. Yaklaşık 30 senedir, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde inşaat yatırımları oluşturmak ve yönetmek için derin tecrübeye sahip bir firmadır.

Kariyerinizde iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız Ant Yapı iş başvurusu yaparak doğru bir adım atıyor olabilirsiniz. Ant Yapı şirketi için personel alımı ve iş olanakları ile alakalı yapabileceğiniz başvuru yollarının tamamını içeriğimizde gözlemleyebilirsiniz. Ant Yapı insan kaynakları biriminin başvuracak adaylar için yaptığı açıklama;
Ant Yapı şifrketina ait iş başvuru formu doldurabilir, şirketin güncel iş ilanlarına bakabilirsiniz. Dilediğiniz pozisyona iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Sizinle Bir Ortaklığımız Var

Arkamızda bize ve kendilerine inanan çalışanlarımız bi hayli biz, gün geçtikçe çok daha büyük başarılara adımızı yazdırabiliriz. Çünkü bilinmekte ki sizin isteğiniz, bizimse tecrübemizin uyumlu bir ortaklığı var. Hep birlikte daha iyisini yaptığımızı görebilmek için güçlerimizi birleştiriyoruz.

Çalışanlarımız Bize Emanet

Ant Yapı’da çalışanlarımızın sağlık ve güvenliği ilk sırada gelir. Onları hiçbir istisna göstermeden korumak ve şartlarını daha iyiye götürmek bizim sorumluluğumuzdadır. Çalışanımız için çalışma ortamının ilk sırada geldiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle koşullarımızı, her gün daha iyiye götürmek için çalışırız.

Takım Çalışmasına İnancımız Tam

İnşa ettiğimiz her proje kusursuz bir takım çalışmasının eseridir. Yeni olanın peşinden giden, her gün daha iyisi için çabalayan ve her durumda vazgeçmeden çözüm üreten çalışanlarımızla ortaya koyduğumuz bir güç var. İşte biz, her gün bu güçten aldığımız ilhamla çalışmaya sürdürmekteuz, daha da büyük mutlulukları hep birlikte inşa ediyoruz.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Kat Hizmetleri Şefi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Kat Hizmetleri Görevlisi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu