Başvurular

Gaziantep Üniversitesi 54 sözleşmeli personel alımı yapıyor 2022

Gaziantep Üniversitesi 54 anlaşmali personel alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Gaziantep Üniversitesi 54 anlaşmali personel alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gaziantep Üniversitesi 54 anlaşmali personel alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gaziantep Üniversitesi 54 anlaşmali personel alımı yapıyor

Ülkemizin en köklü üniversitelerinden bir tanesi olan Gaziantep Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Gaziantep Üniversitesi ilan kapsamı içinde 54 personel istihdam edecektir. İlan kapsamı içinde hemşire, sağlık teknikeri alımı yapılacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2019
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2019

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların ek 2. maddesinin (b) fıkrasına ikaznca, 2018 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3, Önlisans Mezunları için KPSS93 ve Ortaöğretim Mezunları için KPSS94 puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen unvanlarda Sağlık Personeli alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

(*) Hemşire Yardımcısı bölümünden mezun olanlar ilana başvuramazlar.

  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartlar aranacaktır.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Önlisans mezunları için 2018 KPSS-P93 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.
  • İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istediğimiz belgeler ile Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda bulunan pozisyonlardan yalnızca birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm ikaznca, anlaşmali(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Gerçeğe aykırı belge verdiği yahut beyanda olduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir.
  • Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz web sayfası ilanlar bölümünde ilan edilecektir. Atamaya hak kazananlar haklarında yaptırılan güvenlik soruşturmaları olumlu neticelendiğı takdirde vazifeye başlatılacaklardır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, alakalılere bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.
ÜNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 20 -Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak.(*)
Hemşire 25 -Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik yahut Sağlık Memurluğu Lisans Programlarının birinden mezun olmak.
Hemşire 1 -Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olması ve 1.5 yıl Organ Nakli hemşiresi olarak Ameliyathanede çalışmak.
Hemşire 1 -Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümünden mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl Üniversite Hastanelerinde Fizik Tedavi Bölümünde çalışmış olmak.
Hemşire 1 -Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl Üniversite Hastanesi Üroloji bölümünde çalışmış olmak.
Hemşire 1 – Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Lisans Programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olmak ve 2 yıl ameliyathane tecrübesi olmak.
Hemşire 1 Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik bölümünden mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl üniversite hastaneleri onkoloji bölümünde çalışmış olmak.
Sağlık

Teknikeri

3 Yükseköğretim kurumlarının Radyoterapi bölümünden mezun olmak.
Sağlık

Teknikeri

1 Yükseköğretim kurumlarının İlk ve Acil Yardım teknikeri önlisans programından mezun olup, belgelendirmek kaydıyla en az 4 yıl üniversite hastaneleri acil bölümünde çalışmış olmak ve ileri kardiyak yaşam desteği ve acil hasta bakım kursu sertifikası olmak.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Başvuru formu (https://www.gantep.edu.tr)
  • 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • E-devlet üzerinden alınacak mezun belgesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Form tek sayfa olacak biçimde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır. (https://www.gantep.edu.tr) 524/1-1

Bu makalemizde Gaziantep Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu