Başvurular

Gaziantep’e 70 Bin İşçi – Eleman Alımı Yapılacak ! 2022

Gaziantep’e 70 Bin İşçi – Eleman Alımı Yapılacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Gaziantep’e 70 Bin İşçi – Eleman Alımı Yapılacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gaziantep’e 70 Bin İşçi – Eleman Alımı Yapılacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gaziantep’e 70 Bin İşçi – Eleman Alımı Yapılacak !

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cahit Nakıboğlu binlerce iş bekleyen insana müjdeli haber verdi. Cahit Nakıboğlu 2016 yılına kadar yeni yatırımlarla birlikte Gaziantep’e 70 bin yeni işçi alımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Başvuru tarihleri, başvuru formu, başvuru şartları ve Gaziantep işçi alımı ile alakalı diğer detaylara yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • GAZİANTEP İŞÇİ ALIMI
  • GAZİANTEP ELEMAN ALIMI

GAZİANTEP İŞÇİ ALIMI

İşsizliğin gün ve gün arttığı şimdilerde yeni işçi alımı haberleri ve bu doğrultuda yapılmış veya yapılacak olan yatırımlar iş bekleyen çevredeki insanlar aracılığıyla umutla karşılanıyor. Bunlardan bir tanesi de Gaziantep’ten geldi.  Cahit Nakıboğlu yapılan sosyal yardımların bunun yanı sıra insanları tembelliğe ittiği ve şu anda birden çok fabrikanın işçi bulmakta zorlandığını kelimelerine ekledi.

İşsizliğin aksine Türkiye’de işçi sıkıntısının had safhada olduğunu savunan Nakıboğlu, “Sadece şu anda 130 bin insanın çalıştığı Gaziantep’te, 2016 yılı sonuna kadar yeni yatırımların devreye girmesiyle 70 bin yeni işçiye ihtiyaç var. Lakin işçi bulamıyoruz. Türkiye’de işletmelerin yaşadığı eleman sıkıntısını gidermek için 18-45 yaş arası eli ayağı sağlam insanlara sosyal yardım yerine getirilmemesinı istiyoruz” dedi. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölge Üst Kurulu Başkanı da olan Cahit Nakıboğlu, 5’inci OSB’nin kurulumunun başlandığı Gaziantep’te 130 bin işçinin çalıştığını dile getirdi. Sanayicinin kalifiye elemanın bunun yanında düz işçi aradığını fakat bulamadığını savunan Nakıboğlu, bunun temel nedeninin ise sosyal yardımlar sebebiyle bireylerin suistimal ederek çalışmamayı tercih etmesinden ortaya çıktığını açıkladı.

GAZİANTEP ELEMAN ALIMI

Cahit Nakıboğlu, geçmişte sigortalı olarak çalışmak için çabalayan bireylerin artık devletin iyi niyetle yaptığı sağlık ve diğer sosyal yardımları suistimal edildiğini altını çizerek, “Eskiden insanlar işletmelere gider ve ‘beni sigortalı et, karın tokluğuna çalışırım’ derdi. Şimdi devletin iyi niyetle yaptığı sosyal yardımlar ile insanlar çalışmıyor. İş başvurusunda bulunanlar ise şimdi; ‘sigortalı’ olmam diyor. Niye; çünkü sigortalı olunca sağlık ve diğer sosyal yardımlardan yararlanamayacak. Biz de Organize Sanayi Bölgesi olarak hiçbir işletmede sigortasız adam çalıştırmıyoruz” dedi.

Cahit Nakıboğlu, 130 bin işçinin çalıştığı Gaziantep’te önümüzdeki yıl sonuna kadar 70 bin yeni işçiye daha ihtiyaç olduğunu altını çizerek, “Şu anda Gaziantep’teki OSB’lerde 130 bin işçi çalışıyor. 5’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaya başlayan ve geçecek olan fabrikaların alacağı işçilerle tahminimize göre yıl sonunda işçi sayısı 150 bin civarında olacak. Lakin yapımı süren 5’inci OSB’de yeni yapılan fabrika inşaatların tamamlanmasının ardından 2016 sonunda işçi sayısını 200 bin olarak tahmin ediyoruz. Yani önümüzdeki yıl sonuna kadar Gaziantep’te 70 bin işçiye daha ihtiyaç var” diye konuştu.

Gaziantep güncel iş ilanları,iş bulma haberleri, personel alımı ve memur alımı ile ilgili son dakika gelişmelerini www.devlette.com adresi üzerinden en güncel haliyle takip edebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu