Başvurular

KPSS’siz Zabıta, Büro Asistanı, Danışma Görevlisi, Memur, Hizmetli Kadroları İçin Belediye İlanları

KPSS’siz Zabıta, Büro Asistanı, Danışma Görevlisi, Memur, Hizmetli Kadroları İçin Belediye İlanları, iş başvuruları bölümünde KPSS’siz Zabıta, Büro Asistanı, Danışma Görevlisi, Memur, Hizmetli Kadroları İçin Belediye İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS’siz Zabıta, Büro Asistanı, Danışma Görevlisi, Memur, Hizmetli Kadroları İçin Belediye İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

KPSS’siz Zabıta, Büro Asistanı, Danışma Görevlisi, Memur, Hizmetli Kadroları İçin Belediye İlanları

Çok sayıda belediye başkanlığı yeni gün itibariyle yeni ilanlar yayımladılar. Yayımlanan bu alım ilanlarında ilkokul mezunu işçi alımları olurken lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı memur personel alımları oluyor. 

KPSS şartının almadığı bu personel alım ilanlarında yer kadroları sizlerle paylaşmak istedik. 

BELEDİYE PERSONELİ ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla veya belediyelerin kendi siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara açıklamalan alımlara dair kadro kontenjan ayrıntı kısmı şu biçimde;

Karaman belediye birimi için yayımlanan personel alım ilanında Büro Asistanı kadrosu için alım yapılacağı açıklamaldu. Bu kadroya en az önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

Ankara ODTÜ Mems paylaşımı yaptığı açıklamasunda Danışma Görevlisi pozisyonuna personel alımı yapacağını açıkladı. İlan için önlisans ve yüzde 40 engelli olma şartı yer alıyor. 

Aydın Germencik Belediye birimi aracılığıyla yayımlanan ilanda bulunan kadrolar: Antrenör, Bekçi, Bulaşıkçı, Büro Personeli, Destek Personeli, Garson, Kasiyer, Sosyal Hizmet Müdürü, Şoför, Temizlik Görevlisi, Anketör, 

Konya Selçuklu belediye birimi aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında ise 25 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklamaldu. 

İLAN METİNLERİ

İlanlar için yayımlanan başvuru kılavuzlarını siz değerli okurlarımıza resim olarak aşağıda aktarıyoruz.

Konya Selçuk Zabıta Memuru Alım İlanı

ODTÜ Danışma Görevlisi Alım İlanı

Karaman Büro Asistanı Alım İlanı

Aydın Germenceik için yayımlanan ilanda çok sayıda kadro ve çok sayıda sayfa olduğu için o ilan metnini haberimizin altında PDF olarak sizlerle paylaşmak istedik. 

BELEDİYE İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu belediye personeli alım ilanları için başvuru yapacak adayların aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvurular belediyelerin alakalı birimlerine şahsen yapılacak. İlan metinlerinin üzerinde bulunan iletişim numaraları yada mail adresleri üzerinden geniş bir şekilde bilgi edinilebilir. 

Aydın Germencik ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu