Başvurular

Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

gedik-universitesigedik-universitesi

Gedik Üniversitesi İş Başvuru Formu

Gedik İş Başvurusu yaparak Gedik’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Gedik iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Gedik Üniversitesi, 2011 senesinde Gedik Eğitim Vakfı[1] aracılığıyla İstanbul’da kurulmuş Gedik Meslek Yüksek Okulu’nu da içine alan Vakıf Üniversitesidir. Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş’tur.

Ülke eğitim hayatına ve gelişimine katkıda bulunulmak maksadıyla 07.09.1994 tarihinde Gedik Eğitim Vakfı kurulmuştur.Ekonomik başarıların mutlak suretle toplumla bütünleşmesi ve toplumsal hedeflere yönelmesi gerektiğini, toplumsal kalkınmanın zorunlu bir ihtiyacı olarak gören Gedik Holding, kurduğu vakıf ile günümüze kadar yaptıklarının mutluluğunu ve yarınlarda yapacaklarının heyecanını yaşamaktadır.Vakıf amaçları ışığında yürütülen faaliyetler ile yapılan çeşitli yardımlarla alakalı olarak çeşitli kurum ve kuruluşlardan alınan Teşekkür, Takdir Belgeleri’nin bunun yanında özellikle T.C. MEB’dan alınan Takdir Belgeleri ile 05.04.2007 tarihinde Cumhurbaşkanlığınca verilen Şükran Plaketi ve Belgesi GEV için gurur vesilesi olmuştur. 2011-2012 senelerında eğitime başlayan Gedik Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi,Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Yabancı Diller Yüksekokulu,Spor Bilimleri Fakültesi ve Gedik Meslek Yüksek Okulunu bulunmaktadır.Öğrencilerinin büyük bir bölümü burslu okumaktadır.

Başvuru formu için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu