Dekorasyon

Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatları

Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatları, dekorasyon kategorimizde Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatları ile alakalı bilgiler vereceğiz.. Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatları ile ilgili tüm merak ettikleriniz makalemizde..

Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatları

Berjerler özellikle oturma grupları ile bir bütün oluşturduğunda gerçekten şık durmaktadır. Güzel ve uyumlu bir biçimde düzenlendiği taktirde hem bulunan salonun havasını değiştirir hem de ekstra oturma alanı sağlar.

Bu makalemizde Doğtaş Mobilya Berjer Modelleri ve Fiyatlarını ele aldık. En güzel çeşitleri sıralayarak bilgilendireceğiz düşüncenizdekini yansıtmaya çalışacağız umarız beğenirsiniz ve sizi görülmektediran modeli bulursunuz.

Bir salonda, oturma odasında, balkonda kısaca bir çok yerde kullanabileceğiniz berjer her alanda pratik bir kolaylık sağlamaktadır. Güzel bir balkon keyfi, TV karşısında sorunsuz bir vakit, salonda misafirler için geniş bir oturma alanı tüm bunlar yönünden bi hayli kullanışlıdır. Tarzınıza göre tespit ettiğiniz renk ile odada bulunan diğer ürünler ile kombin oluşturup bir takım haline getirebilirsiniz bu biçimde kendi tarzınızı da yaratmış olacaksınız.

 

cappy doğtaş berjer

cappy doğtaş berjer

Doğtaş Mobilya Cappy bejlerin indirimli fiyatı 1.630 TL’dir. Ürün bi hayli değişik bir dizayna sahiptir ve bir çok insana hitap etmektedir. Sade ve iş görür tasarımı ile birlikte uygun fiyatı tercih sebebidir.

 

cosy doğtaş berjer

cosy doğtaş berjer

Cosy Berjer

1.450 TL

 

giza doğtaş berjer

giza doğtaş berjer

Gıza Berjer

2.210 TL

 

gloria doğtaş berjer

gloria doğtaş berjer

Gloria Berjer

2.025 TL

 

ınnovıa doğtaş berjer

ınnovıa doğtaş berjer

Innovıa Berjer

1.430 TL

 

leeds doğtaş berjer

leeds doğtaş berjer

Leeds Berjer

1.710 TL

 

lıkya doğtaş berjer

lıkya doğtaş berjer

Lıkya Berjer

2.040 TL

 

lıly doğtaş berjer

lıly doğtaş berjer

Lıly Berjer

2.750 TL

 

madrid doğtaş berjer

madrid doğtaş berjer

Madrid Berjer

2.000 TL

 

mayer doğtaş berjer

mayer doğtaş berjer

Mayer Berjer

1.395 TL

 

mıranda doğtaş berjer

mıranda doğtaş berjer

Mıranda Berjer

1.915 TL

 

Doğtaş’ın Bejler ürünlerinden Bolton Ürün klasik çizgilerle birlikte modern bir hava vermektedir. İnce ayrıntılarla verilen rahatlık hissi bir ömür size huzur verecektir. Bolton’da ekstra rahatlık veren kumaş kullanımı aracılığıyla bi hayli rahatdur ve sizi rahatsız etmeyecektir. Odaya eklenecek olan klasik dekorasyon modelleri ile muhteşem bir uyum sağlayacaktır. Ürünün alanı 82, uzunluğu ve derinliği 90 cm’dir.

Doğtaş Mobilya Bejler çeşitlerinden olan Bristol Chester’ı 3 kelime ile tanıtacak olursak bunlar zarif, şık ve asil olurdu. Muhteşem bir dizayna sahip olan modelin özellikle rengi göze çarpmaktadır. Trend olan mavi renkle birlikte zengin bir renk seçeneğine sahip olan model evinizin havasını kesinlikle olumlu anlamda değiştirecektir. Üretilmiş olan kumaşı ise hem uzun ömürlüdür hemde kalitelidir bu sayde temizliği de basittir. Yüksek oturum rahatlığı ile birlikte yüksek ayak yapısı, şık ahşap ayakları ve yatak olabilme özelliği başlıca tercih sebebidir. Ürünün genişlik ve derinliği 86 cm, yüksekliği ise 95 cm’dir

 

 

Doğtaş bejler çeşidi lucca‘nın %30 indirimli fiyatı 1.910 TL’dir. Ürün bi hayli klasik bir tasarımdır ve oturma odasına bi hayli yakışır. TV karşısında oturabilir yahut gazete okuyabilirsinz geniş kolluk alanları ve rahat yüzeyi ile sizi yormayacaktır bunun bunun yanında yüksek ayak yapısı ile odanın zemininn ve koltuğun altını basit bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürünün Genişliği 76 cm, yüksekliği 88 cm ve derinliği ise 82 cm’dir.

Doğtaş Bejler Çeşitlerinden Forte‘nin %30 indirimli fiyatı 2.090 TL’dir. Modernlik ve şıklığın buluştuği Forte konfor ve uyumu da üyelerine sağlamaktadır. Odada bulunan uyumlu dekorasyon ürünleri ile hoş bir tasarım olacaktır. 2’li yahut 3’lü koltuk ile kombin oluşturulabilir ve geniş bir oturma alanı sunar. Açık tonlu rengi aracılığıyla içinizi açarken klasik tasarımı aracılığıyla huzur vermektedir. Özel dikişi, ve desenleri ile kombin oluşturulan modelde ekstra rahatlık duygusu yaratan kumaş kullanılmıştır bunun bunun yanında kumaş kolay temizlenebilir ve temizlik hususunda fazladan zaman kaybı yaşamanızı önler. Forte basit bir şekilde yatak olabilme özelliğine de sahiptir. Ürünün Genişliği 76 cm, yüksekliği 84 derinliği ise 83 cm’dir.

Ürünleri sipariş etmek için en yakın Doğtaş mağazasına uğrayabilirsiniz. Güle güle kullanın…

 
👇
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu