Başvurular

MASKİ İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022

MASKİ İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde MASKİ İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MASKİ İşçi Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MASKİ İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adıyla MASKİ, yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. MASKİ işçi alımı ilanı kapsamı içinde elektrik teknikeri alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 7 Haziran 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

MASKİ Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2018

Ulusal düzeyde yayımlanan KPSS kapsamı içindeki işçi isteklerinin karşılanamaması sebebiyle, adı geçen Kamu Kurumunun talebi KPSS şartı aranmaksızın ulusal düzeyde yeniden ilana çıkılmıştır. Talebe başvuru yapan adaylardan Kuruma kayıt tarihi esas alınarak açık iş rakamının üç katına kadar aday başvuru zamanının sonunda belirlenecektir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar ve öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz

ÖZEL ŞARTLAR:

  • EKAT Belgesine sahip olmak.
  • Akhisar İlçesinde çalışmayı kabul etmiş olmak.
  • Brüt asgari ücretin %25 fazlası (Brüt:2.536,87-TL) ödenecektir.
  • Deneme süresi 2 aydır.

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: ÇALIŞTIRILACAK PERSONEL MANİSA İL MERKEZİ VE İLÇELERİNDE GÖREVLENDİRİLECEKLERDİR.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Elektrik Teknikeri
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Elektrik Önlisans
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
Elektrik Sertifikaları Yüksek Gerilim Çalışma Belgesi

Çalışma Adresi : AKHİSAR İLÇESİ

Bu makalemizde MASKİ aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanına dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilan ile ilgili diğer geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara MASKİ iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu