Başvurular

Gerede Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Gerede Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Gerede Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gerede Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gerede Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Bolu ilimizde bulunan Gerede Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile tam zamanlı ve anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Gerede Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde mimar, inşaat mühendisi, harita mühendisi ve harita teknikeri alımı yapacaktır. Gerede Belediyesi aracılığıyla yayınlanmış olan ilana 28 Aralık 2017 tarihi saat 17:30’a kadar başvuru uygulayabilirsiniz. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Gerede Belediyesi Tam Zamanlı Personel Alımı İlanı 2017
  • İlana Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılacak?

Gerede Belediyesi Tam Zamanlı Personel Alımı İlanı 2017

5393 sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesine hükümlerine göre boş bulunan aşağıdaki unvanı, sınıfı, adedi, eğitim durumu ve aranan şartları aşağıda gösterilen 4 (dört) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurlar Kanununun 48. Maddesindeki şartları taşımak.
  • Başka bir kurumla anlaşmasi bulunmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyet kırıcı suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu olmak.
  • Gerede ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak. ( Müracaat tarihleri içinde yapılan adres değişiklikleri geçersiz sayılacaktır.)

Adaylarda aranan özel başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

Mimar

  • Mimarlık lisans programından mezun olmak.
  • KPSS 2016′ dan KPSSP3 55 puan ve üzeri almış olmak.
  • En az 2 yıl iş tecrübesi olmak.

İnşaat Mühendisi

  • İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.
  • KPSS 2016′ dan KPSSP3 55 puan ve üzeri almış olmak.
  • En az 2 yıl iş tecrübesi olmak.

Harita Mühendisi

  • Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık, Harita Mühendisliği yahut Geomatik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.
  • KPSS 2016′ dan KPSSP3 55 puan ve üzeri almış olmak.

Harita Teknikeri

  • Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro ön lisans programlarının birinden mezun olmak.
  • KPSS 2016′ dan KPSSP93 55 puan ve üzeri almış olmak.

Alım yapılacak olan boş kadrolar aşağıda verilmiştir.

SIRA

NO

UNVANI SINIFI ADEDİ ÖĞRENİM DURUMU
1 Mimar T.H. 1 Lisans Mezunu (4 Yıllık)
2 İnşaat

Mühendisi

T.H. 1 Lisans Mezunu (4 Yıllık)
3 Harita

Mühendisi

T.H. 1 Lisans Mezunu (4 Yıllık)
4 Harita

Teknikeri

T.H. 1 Önlisans Mezunu (2 Yıllık)

İlana Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılacak?

Adayların 25/12/2017 Pazartesi saat:08.30 ile 28/12/2017 perşembe saat:17.30’a kadar Gerede Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Faks, Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Sözlü mülakat 03/01/2018 tarihinde saat:10.00’da Belediyemiz Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır. Sözlü mülakatta adayların mesleğe (unvana) ilişkin bilgi düzeyi, bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade kabiliyeti ve muhakeme gücü, liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının vazifeye uygunluğu, öz güveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel kültür ve genel kabiliyeti, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır.

Sözlü mülakatta başarılı sayılmak için en az 70 puan almak zorunludur ve en yüksek puanı alan aday başarılı sayılacaktır. Sözlü mülakatta 1 adet yedek aday belirlenecektir. Yedek adayın geçerlilik süresi, sınav tarihinden bu yana geçerli olmak üzere 1 senedir.

Sınav Komisyonu, sınavın iptaline yahut ertelenmesine yetkilidir. Sınav sonunda tespit edilen adayların anlaşmali olarak vazifeye başlatılması yahut başlatılmaması idarenin yetkisindedir. Sınav sonuçları, mülakat tarihi bitiminden bu yana 10 iş günü içinde açıklanacaktır. Sözlü sınav sonucu Gerede Belediye Başkanlığı ilan panosunda ilan edilecektir. Bu ilanlar tebligat mahiyetinde olacak, adaylara bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Adayların başvuru ve atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Göreve başlatılsalar dahi iptal edilir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemez ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır. Başvuru sırasında istediğimiz belgeler aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  1. Başvuru dilekçesi
  2. Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ve noter onaylı sureti
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  4. Nüfus kayıt örneği
  5. Adli sicil belgesi
  6. Erkek adaylar için askerlikle alakalı durumunu gösterir belge
  7. Özgeçmiş (ev)
  8. KPSS Puanını gösterir belge
  9. Fotoğraf (4 adet)
  10.  İş tecrübesine ilişkin belgeler

Bu makalemizde Gerede Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu