Başvurular

Gold Bilgisayar İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021

Gold Bilgisayar İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021, başvurular bölümümüzde Gold Bilgisayar İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Gold Bilgisayar İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Gold Bilgisayar İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021

Gold Bilgisayar iş ilanlarıGold Bilgisayar iş ilanları

Gold Bilgisayar iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları Gold Bilgisayar insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve Gold Bilgisayar 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!

Gold Bilgisayar iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer şirketin personel alımları ile alakalı kafanıza takılabilecek birden çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz. Peki nedir bu sorular?İş başvurusu nasıl yapılır? Personel ve Eleman alımı yapılan iş pozisyonları nelerdir? Başvuru formu nasıl doldurulur? Gibi soruların yanında çalışma şartları ve Gold Bilgisayar personel maaşlarıyla alakalı birden çok detayı siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.

Gold Bilgisayar İş İlanlarıGold Bilgisayar İş İlanları
Gald Bilgisayar Mağazası – Gold Bilgisayar İş İlanları

Gold Bilgisayar iş ilanları yayınlandı! İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları Gold insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Sayfamız üzerinden Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve Gold Bilgisayar İş Başvurusu Formu doldurabilirsiniz.

Türkiye’nin sayılı teknoloji marketleri içinde kendine yer bulan Gold Bilgisayar, Satış danışmanı, satış temsilcisi, satış sorumlusu, kasiyer alımı ilanlarıyla çok sayıda personel alımı yapacaktır.Gold bilgisayar iş ilanlarıyla alakalı detaylar sunmaya çalıştığımız bu makalemizde; Gold Bilgisayar iş başvurusu formu, Gold Bilgisayara iş başvurusu nasıl yapılır, iş başvurularında istediğimiz evraklar nelerdir, Gold Bilgisayar çalışma şartları nelerdir, Gold Bilgisayar personel fiyatları ne kadar gibi bir çok konuya siz değerli okurlarımız için açıklık getirdik.

Yazımızda ele alacağımız alt başlıkların listesi şu biçimdedir.

  • Gold Bilgisayar İş İlanları
  • Gold Bilgisayar Açık İş Pozisyonları
  • Gold Bilgisayar İş Başvurusu nasıl yapılır
  • Gold Bilgisayar İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Gold Bilgisayar Çalışma Şartları
  • Gold Bilgisayar Personel Maaşları

Gold Bilgisayar İş İlanları ve 2020 İş Başvurusu Formu

  • Gold Bilgisayar İş İlanları ve 2020 İş Başvurusu Formu
  • Gold Bilgisayar Açık İş Pozisyonları
  • Gold Bilgisayar İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Boş Cv Örneği Doldur
  • İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Gold Bilgisayar Çalışma Şartları ve Personel Maaşları
  • Gold Bilgisayar Personel Maaşları
  • Gold Bilgisayar Çalışma Saatleri
  • Gold Bilgisayar Güncel İş İlanları
  • Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı İş İlanları
  • Gold Bilgisayar İletişim Adresleri

Adını ilk defa 90’lı senelerın başında duymaya başladığımız Gold Bilgisayar, kurulduğu günden bu yana ülkemizdeki şubelerine eleman ve personel alımı yaparak istihdam oluşturmaya sürdürmektedir. 2019 ve 2020 verilerine göz attığımızda 2021 senesinde da Gold Bilgisayar iş ilanlarına yapılan iş başvurularının hızlıca yükseldiği görülmektedir.

Periyodik olarak çeşitli kanallar aracılığı ile iş ilanları yayınlamaya devam eden Gold Bilgisayar, personel alımı yapacağı iş pozisyonları ile 2021 Gold Bilgisayar iş başvuru formunu kurumsal internet adresinde yayınlamaktadır.Elbette ki firma eleman ve personel alımı yaparken bazı şartlar aramaktadır. Bu aranılan özellikler iş başvurusu yapılan yayınlarda geniş bir şekildeca belirtilmiş olup,

  • Aktif Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonunda ve sektöründe işinde uzman,
  • Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf

özelliklerdeki personel adaylarının Gold Bilgisayar kadrolarında yer alabileceklerini belirtmiştir.Peki personel alımı yapılan güncel açık iş pozisyonları nelerdir? Yada başka bir ifadeyle en yeni Gold Bilgisayar iş ilanlarını nerede yayınlanmaktadır? Tüm bunların cevabını tabi kiki vereceğiz. Dilerseniz önce iş pozisyonlarından başlayalım.

 Gold Bilgisayar İş Başvurusunda Bulunmak İçin BURAYI Tıklayabilirsiniz

Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

Gold Bilgisayar Açık İş Pozisyonları

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki şirketin ülke geneline yayılmış bir hizmet politikası olduğu için Türkiye’nin bir çok ilinde ki Gold mağazaları iş arayan, çalışmak isteyenlere istihdam oluşturmaktadır. Firma yapısı gereği eleman alımı yapılan iş pozisyonları olarak satış danışmanı, kasiyer ve depo elemanı gibi çalışma alanları ilk kez akla gelse de, yayına giren iş ilanlarını incelediğinizde personel alımı yapılan pozisyonların bundan çok daha yüksek olduğu görülmektedir.

En fazla iş ilanı yayına giren pozisyonların listesini yazımızın devamında listeledik fakat şunu da ifade etmek gerekir ki hukuk, muhasebe ve satın alma departmanlarının bunun yanında stajyer ve part time eleman alımı açıklamalarına Gold bilgisayar iş ilanları içinde bulacaksınızdır.

  • Satış Danışmanı
  • Kasiyer
  • Satış Temsilcisi
  • Yazılım Uzmanı
  • Satış Uzmanı
  • Saha Satış Elemanı

Gold Bilgisayar İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yazımızın buraya kadar olan bölümünde iş başvurusu yapabileceğiniz kanallardan kısaca bahsettik fakat biraz detaylandırmakta yarar var. Gold Bilgisayar iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? Elbette ki başvuru formu doldurmak yeterli fakat bu form nerede?

Bunun için kullanabileceğiniz bir çok iş arama ve ilan sitesi bulunmaktadır. Özellikle kariyer.net ve yenibiris.com gibi ülkemizde saygınlık kazanmış kariyer sitelerinde Gold Bilgisayar iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Elbette ilk kez kullanacak olduğunuz site üzerinde üyelik oluşturmanız gerekecektir. Daha sonra iş başvuru formu yerine geçecek olan profil sayfanızı oluşturduktan sonra site üzerinde bulunan 2021 Gold iş başvuru sayfasına ulaşarak tercih ettiğiniz iş pozisyonu için iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Ben internetten anlamam diyorsanız eğer, Gold şubelerine giderek de iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken tek şey, şubeye gitmeden önce şirketin resmi internet sitesinde bulunan iş başvuru formunu doldurup çıktısını aldıktan sonra firma yetkilisine teslim etmektir..

Boş Cv Örneği Doldur

İş arıyor ve çeşitli firma ve pozisyonlara öncedenden iş başvurusu yaptıysanız eğer, sizden ilk kez Cv talebinde bulunduklarına birebir şahit olmuşsunuzdur. Uzun süredir iş arıyorsanız eğer bu konu ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu tahmin etmek çokta zor değil aslında.Lakin iş ararken yahut iş başvurusu yapmadan önce boş örneği arayan birden fazla kişi bulunmaktadır.

Sayfamızda bulunan, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz boş cv emsallarinden bir tanesini bilgisayarınıza indirerek, hemen özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.Cv doldururken dikkat etmeniz gereken en mühim noktaların başında düzenli ve iş başvurularını inceleyenlere net ve güncel detaylarınızi anlatan bir cv göndermenizdir. Zira ilk intiba yönünden karşı tarafa sunmuş olduğunuz öz geçmiş sizin tercih edilmenizi sağlayabilecek en mühim dökümandır.

Cv İndir

İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

Gold Bilgisayar iş ilanlarına yapmış olduğunuz iş başvurusuna olumlu geri dönüş aldığınızı var sayarsak eğer tabi ki işe girerken istenen bir takım belgeler olacaktır. Bu işe girişte istenen belgeler personel alımı gerçekleştiren tüm firmalar aracılığıyla istenilmektedir. Zira işe giriş işlemleri ve personel kaydınızın yapılabilmesi için zorunlu olup, tam listesin aşağıdaki gibidir.

  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet )
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ( E-Devlet )
  • İkametgah belgesi ( E-Devlet )
  • Askerlik Durum Belgesi ( E-Devlet )
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü ( E-Devlet )
  • Öğrenim Durum Belgesi ( E-Devlet )

Gold Bilgisayar Çalışma Şartları ve Personel Maaşları

Çalışma şartları elektronik ürün mağazalarında birbiriyle benzer özellikler göstermektedir. Yalnız Gold Bilgisayarı ele aldıysak eğer tabi kiki şirketin çalışma şartlarıyla alakalı birkaç konuyu detaylandırmakta yarar var.Gold Bilgisayar çalışma şartları ile ilgili bahsedebileceğimiz iki konu bulunmaktadır. Bunlardan birincisi personel maaşları, ikincisi ise çalışma saatleridir. 

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Gold Bilgisayar Personel Maaşları

Gold Bilgisayar personel maaşları internet üzerinde çokça araştırılmaktadır. Çok çeşitli sayılar havada uçuşsa da personel fiyatları ile alakalı en sağlıklı bilgiyi şirketin insan kaynakları birimi vermektedir.Gold personel maaşları firmadaki konumunuza ve çalışma sürenize göre değişkenlik göstermektedir.

Yalnız yeni işe ekranlara gelecek Gold Bilgisayar çalışanları için net eleman fiyatları belirtebiliriz.2019 ve 2020 senesindeki personel maaşlarını incelediğimizde 2021 eleman fiyatları ile ilgili mühim fikirler vermektedir. Gold Bilgisayar personel maaşları 2021 senesinde da asgari ücretten başlamaktadır. Çalışılan şubeye göre %15 – %20 üzerinde ücret alınabilirken, şube içindeki prim sistemi aracılığıyla personel maaşları dolgun düzeylere gelebilmektedir.

Belirlenen satış hedeflerinin geçilmesi durumunda verilen primlerle personel dostu bir politika izleyen Gold Bilgisayar, çalışmıyorum ve iş arıyorum diyenler için iyi bir tercih olmaktadır.

Gold Bilgisayar Çalışma Saatleri

Çalışma saatleri ile alakalı başka bir makalemizde geniş bir şekildeca bahsettik fakat yazımızı buraya kadar takip edenler için kısaca söz etmekte yarar var. Personel çalışma saatleri şubenin açılış kapanış saatlerine göre düzenlenmektedir. Sabah saat 10:00‘da açılan Gold Bilgisayar mağazaları akşam 22:00‘da kapanmaktadır. Dolayısıyla mağaza içinde vardiya sistemi uygulanmaktadır.Sabah ve akşam vardiyası bulunan şubelerde Sabah vardiyası 10:00 ile 18:00 içinde çalışırken akşam vardiyası 14:00 ile 22:00 içinde hizmet vermektedir.

Gold Bilgisayar Güncel İş İlanları

Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mağazalarımız da için değerlendirilmek üzere Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı pozisyonu için takım arkadaşı aramaktayız;

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun,

  • Sistem ve network hususunda, özellikle çok şubeli firmalarda dağıtık yapıların yönetiminde profesyonel,
  • Ekip yönetimi ve koordinasyon kabiliyeti olan,
  • Etkin zaman yönetimi ile yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen,
  • Çözüm odaklı ve iletişim becerisi yüksek miktarda olan,
  • Bilgi işlem alanında minimum 5 yıl iş tecrübesi olan,
  • İyi düzeyde İngilizce bilen,
  • Teknolojik gelişmeleri takip edip hızla uyum sağlayabilen.

İŞ TANIMI

  • Bilgi işlem altyapısını oluşturan tüm sistemlerin kesintisiz olarak çalışması için gerekli işlemlerin yapılması ve takibi,
  • Microsoft server ürün ailesi kurulumu, konfigürasyonu ve sorun çözüm sürecinin yönetilmesi,
  • Bilgi işlem departmanını doğrudan ilgilendiren hizmet ve ürün alımları ile alakalı sektörün ve gelişmelerin takip edilmesi, tedarik süreçlerinin yönetilmesi,
  • Güvenlik altyapı sistemlerinin sağlanması,
  • IT destek süreçlerinin standartlara uygun yönetilmesi ve raporlanması,
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 5 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Bilişim, Perakende
Departman: Bilgi İşlem
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Orta düzey yönetici
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Gold Bilgisayar İletişim Adresleri

İletişimÜnvan : Gold Teknoloji Marketleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.Adres : Yukarı Dudullu Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi 1.Cadde No: 13/7Ümraniye – İSTANBUL – TÜRKİYETelefon : (216) 554 75 75 Fax : (216) 528 10 10

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu