Başvurular

Gülsan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Gülsan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Gülsan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Gülsan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Gülsan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Gülsan Holding Hakkında:

Uzmanlaşmayı, farklılaşmayı, yenilik ve sürdürülebilirliği temel ölçüt olarak benimseyen Gülsan Şirketler Grubu, yapı sektöründeki varlığını 1946 senesinden bu yana sürdürmektedir. İnşaat sektörüne ilk kez kamu bina inşaatları ile adım atılmış; ilerleyen senelerda bünyesine katılan işinde uzman insan gücü, gelişmiş makina parkı ve güçlenen mali yapısı ile yol, otoyol, yapı, hazır beton, köprü, viyadük ve prekast yapı elemanları yapım sektörlerinde de mühim bir oyuncu olunmuştur.

Malatya E-Tipi Cezaevi, projelerin yerel boyuttan ulusal boyuta geçmesi itibariyle mühim sayılabilir. 1977 yılına kadar çeşitli yapı çalışmaları ve ticari faaliyet içinde bulunulmuş; bu tarihten sonraki faaliyetler, çağdaş teknolojiye hakim konut, iş merkezi ve beş yıldızlı otel projeleriyle desteklenerek; ülke boyutuna taşınmıştır.

1986 senesindeki Haydarpaşa Yolu İkmal İnşaatı Projesi ve 1996 senesindeki Haydarpaşa-İzmit Otoyolu Yapım Projeleri ise birer başka dönüm noktası sayılabilirler. Bu projelerin temel ayrıntılarının ufuk açan projeler olduğu söylenebilir.

Bu gelişmeleri takiben 2000 yılıyla birlikte, ülkeler arası alanda çalışmalar başlatılmış olup; Afganistan, Irak, Kazakistan, Libya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna ve bazı Körfez ülkelerinde faaliyete geçilmiştir. Yurtdışına ilk kez Afganistan Yol Yapım Projeleri ile adım atılmıştır. Afganistan’da Amerikan firmalarıyla birlikte üstlenilen 185 kilometrelik yol inşaatı projesi ile artık yurt dışında da alt yapı ve sanayi gibi yeni projeler sürdürülmesine yol açması yönünden bir dönüm noktası olarak sayılabilir. Yurtdışında şu ana dek ondan fazla proje gerçekleştirilmiştir. Ukrayna ve Sudan’da üstlenilmiş olan otoyol yapım projeleri ise hala yapım aşamasında bulunmaktadır.

Kariyer

Gülsan olarak inşaat sektöründe en mühim unsurun insan olduğuna inanıyoruz. Bizler projelerimizi yürütürken, takım dostlarımızın hayatlarını daha iyiye doğru değiştirmeye çalışıyoruz. Geleceği birlikte değiştirebiliriz

İK Politikamız

Gülsan Şirketler Grubu, insana yaptığı yatırım ve personeline verdiği değerle büyüyerek, enerjisini gelecek nesillere taşımaktadır.

Yeni mezun ve eğitim hayatına devam eden mühendisler için yol projelerinde bir okul görevi de üstlenen Gülsan, kendi yolu istikametinde tüm bireyleri de gelişime ve değişime sevk etmektedir.

Yöneticileri, uzman kişilerı, beyaz yaka ve de mavi yaka tüm çalışanları kendi alanlarında profesyonel olan Gülsan, çatısı altındaki her bir personelini birer aile bireyi olarak benimser ve destekler.

Gülsan Şirketler Grubu, şimdiye dek gerçekleştirdiği her çalışmada verim ve zamanlamayı doğru gözeterek çalışmıştır. Gerek alt yapı sektöründe, gerekse Enerji, Sanayi ve de Turizm sektörlerinde elde ettiği başarı, kararlı ve planlı insan gücünün yansımasıdır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Müşteri Temsilcisi Gaziantep Başvur
İşletme Operatörü Bilecik(Bozüyük), Bolu(Mengen) Başvur
Ambar Sorumlusu Bolu(Göynük) Başvur
Yazılım Mühendisi Gaziantep Başvur
Satın Alma  Elemanı Gaziantep(Şehitkamil) Başvur
Lojistik Sorumlusu Gaziantep Başvur
Makine Mühendisi Gaziantep Başvur
Teknik Personeller Tekirdağ(Çorlu) Başvur
Üretim İşçisi Tekirdağ(Çorlu) Başvur
Marangoz Teknikeri Gaziantep Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu