Başvurular

Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Yozgat ilimizde yer almakta olan Gülşehri Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Gülşehri Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde en az okuryazar ve en fazla da ortaöğretim mezunu çöpçü alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde 9 işçi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 5 Ocak 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Gülşehri Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

İlanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüklerimizden/Hizmet Merkezlerimizden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gün başvurular kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura ekimi için iş verene gönderilir Bu talep daimi olup ülke genelinde karşılanacaktır.

Adayların çevre koruma belgesi ( tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddelerle alakalı işler) ( MEB Onaylı) ve çöp toplama personel eğitimi belgesi sahibi olmaları gerekmektedir.  Belirtilen belgelerin tarihlerinin talebin son başvuru tarihinden önce olması gerekmektedir. Kura çekimi tarihi: 12.01.2018 Cuma gün Saat: 10.00 da Gülşehri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Çöpçü

Çalışma Adresi : GÜLŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI  SORGUN YOZGAT

Bu makalemizde Gülşehri Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu