Başvurular

Gümüşhane Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Gümüşhane Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Gümüşhane Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gümüşhane Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gümüşhane Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Gümüşhane Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • Gümüşhane Belediyesi İş İlanları 2022
  • Gümüşhane Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gümüşhane Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Gümüşhane, Karadeniz Bölgesi içinde bulunan 2022 yılı itibariyle nüfusu 160 bini aşan, tarihi ve kültürel zenginlikleri yönünden bi hayli zengin bir ilimizdir. Deniz düzeysinden 1150 m yükseklikte, Harşit Çayı’nın oluşturduğu dar bir vadide kurulan Gümüşhane, işletilmesi bi hayli eski dönemlere kadar giden gümüş yataklarının varlığı ve tarihi İpekyolu’nun üzerinde bulunması sebebiyle tarih boyunca mühim bir merkez olma özelliği taşımıştır. Gümüşhane Belediyesi 2022 senesinde şehrin çehresini değiştirebilmek adına ve şehirde süregelen işsizlik sorununu çözmek adına çeşitli yatırımlar yapıldığını açıkladı. Bu yatırımların bir sonucu olarak da Gümüşhane Belediyesi bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek. Gümüşhane Belediyesi açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Ülkemizde yaşanmakta olan olumsuz ekonomik sıkıntılardan Gümüşhane ili de etkilendi. Şehirde son haftalarda işsizlik sayılarında yükselmeler gözlemlendi. Bunun bir sonucu olarak da şehirden göç edenlerin sayısında artış yaşandı. Gümüşhane Belediyesi bu durumun önüne geçebilmek adına 2022 senesinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek. Bu nedenle İŞKUR ile ortaklaşa bir yol haritası şimdiden çıkartılmış durumda. Gümüşhane ilinde bu sayede istihdam oranları arttırılmaya çalışılıyor. İlköğretim mezunu, lise mezunu ve yükseköğretim mezunu çok sayıda kişi İŞKUR aracılığıyla yayına girecek olan iş ilanları ile istihdam edilecek. Bu alımların bir kısmını da Gümüşhane Belediyesi bünyesine yapılacak olan memur alımı, personel alımı, işçi alımı ve elaman alımı oluşturacak. Personel alımları yalnızca Gümüşhane ili merkezinde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçeler için de yapılacak.

  • Kelkit
  • Köse
  • Kürtün Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Şiran
  • Torul

Gümüşhane Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan olabilecek memur alımı içinde temizlik işçisi, mimar, mühendis, tekniker, şoför, büro görevlisi, güvenlik görevlisi, veteriner gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunacak. Alınacak olan personellerin bazıları kadrolu, daimi olarak bazıları da anlaşmali, geçici olarak istihdam edilecekler. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımızın devamında geniş bir şekilde olarak anlattık. Aşağıda da son haftalarda Gümüşhane ili içinde verilmiş olan kamu iş ilanları bulunmaktadır.

Gümüşhane Belediyesi İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Gümüşhane İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Gümüşhane Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gümüşhane Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve elaman alımı için iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. Lakin ilanlar yayına girdiği an başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacaktır. Bu ilanları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için ise sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de Gümüşhane Belediyesine iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için özgeçmişiniz ile birlikte belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına başvuruda bulunmanız yeterli gelmektedir. Lakin buraya yapacak olduğunuz iş başvuruları yalnızca alakalı kadro ve pozisyon için ilan yayına girdiğinda değerlendirilmektedir. Bu nedenten çoğu durumda “Herhangi bir personel alımı bulunmamaktadır.” denilerek başvurularınız kabul görmeyebilir. Bu duruma düşmemek ve zaman kaybı yaşamamak adına ilanların yayına girmesinı beklemenizi ve ardından dile getirdiğimiz şekil ve usullerde iş başvurunuzu gerçekleştirmenizi önermektedir. Gümüşhane Belediyesi iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER GÜMÜŞHANE HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gümüşhane hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gümüşhane açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu