Başvurular

Türkiye Kömür İşletmeleri en az lise mezunu personel alımı yapacak!

Türkiye Kömür İşletmeleri en az lise mezunu personel alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde Türkiye Kömür İşletmeleri en az lise mezunu personel alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Türkiye Kömür İşletmeleri en az lise mezunu personel alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Kömür İşletmeleri en az lise mezunu personel alımı yapacak!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı için ilana çıktı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayına giren ilanlara en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği görüldü. Peki, son başvuru tarihi ne zaman? İşte Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımına ilişkin mühim bilgiler…

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü eski hükümlü ve engelli kadrolarında personel alımı yapacak.4 Kasım 2020 tarihinde İŞKUR üzerinden yayına giren ilanlara başvuru için en az lise mezunu olmak gerekiyor. İlanda gösterilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvuru işlemlerini 9 Kasım 2020 tarihine kadar online olarak yapabilirler.

GENEL ŞARTLAR:

1- Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği çok tehlikeli sınıfına tabi Madencilik kolunda faaliyet göstermektedir.

2- Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’na işçi alımları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü yahut Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve TKİ İşçi Alınmasında Uygulanacak Sınav Yönergesi hükümleri ışığında yapılmaktadır.

3- Deneme süresi 2 ay olup, İşletme Toplu İş Sözleşmesindeki yazılı olan sosyal haklara tabidir.
4- İlan edilen İşgücü talebimizin son başvuru tarihi itibariyle, adayların ilanda gösterilen öğrenim durumu ve bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

5- Lise ve Dengi Okul Mezunu düzeyinde ilan edilen işgücü talebine başvuru yapan alt ve üst öğrenim düzeysindeki başvurular kabul edilmeyecektir.

6- Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ibraz etmek mecburiyetindedirler.

7- Durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkartılacaklardır.

8- Lise ve Dengi Okul Mezunu düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamı içinde işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebimizin ilan edildiği son başvuru tarihi itibariyle alt yahut üst öğrenim mezunu olduğu tespit edilenlerin iş anlaşmaleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir.

9- Sınava alınacak adayların belirlenmesi için Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’na bildirilen ve ilanda gösterilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar içinden ilan edilen her unvan rakamının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday Noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

10- Noter kura çekimi 25.11.2020 tarih, saat 10:00’da Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde (Hipodrom Cad. No:12 Yenimahalle/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

11- COVID-19 salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamı içinde adayların sosyal mesafe kuralına uyması şartıyla Noter kura çekimini izlemek için salona alınabileceklerdir. Ayrıca, Tele-Video Konferans sistemiyle İşletme Müdürlüklerince tespit edilen yerlerde isteyen adaylar canlı olarak izleyebileceklerdir.

12- Kura sonuçları, belge kontrolü, sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav günü, saati, yeri ve diğer her türlü açıklamalar (http://www.tki.gov.tr) ve (http://www.eli.gov.tr) adreslerinden ilan edilecek olup, adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İLANLARA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu