Başvurular

Güral Porselen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Güral Porselen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Güral Porselen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Güral Porselen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Güral Porselen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Güral Porselen İş Başvuru Formu

Güral Porselen geleneksel zanaat bilgisini ve estetik anlayışını çağdaş üretim teknikleriyle birleştirerek 1989’dan beri kusursuz porselenler üretmektedir.

Bu nitelikli üretimi, yurt içinin bunun yanında 60 ayrı ülkeye 75.000 m2’si kapalı, toplamda 275.000 m2’lik bir alan üzerinde yapılmaktadır. Kusursuz porseleninin değeri, TSE ve ISO 9001 Kalite Güvence Standartı ile tescillenmiştir.

Köklü kurum kültürü ve modern üretim metotlarıni aynı anda tercih ederek sektörde özel bir yer edinmiştir. Özel formlar için robotik çözümler geliştiren Güral Porselen, bu üretim tekniğiyle hem kalitede, hem de üretim kapasitesinde mühim artışlar kaydetmiştir.

Ar-Ge çalışmalarının bunun yanında çevreye hassiyeti yüksek bir marka olan Güral Porselen, üretim yaptığı yerlerindeki fırınların birçoğunda ısı geri dönüşümü sağlamaktadır. Tesiste çevreye salınması engellenen ısı, tekrar fabrikada kullanılabilecek uygun bölümlere nakledilerek enerji tasarrufu ve karbonmonoksit salınımında iyileştirme sağlanmıştır.

Güral Porselen, yurt içinde zanaat kültürünü ve değerlerini yaşatırken dünya çapında da özellikle HoReCa sektöründe ülkemizi temsil eden en mühim şirketlerden biridir.

Türkiye’nin en büyük satış organizasyonlarından biri olduğunun farkındalığıyla, bütün güç rezervelerini başarıya endeksleyen Güral Porselen, “insan ve sistem” içinde kurulan ideal dengenin, başarıyı garantileyen stratejik bir sentez olduğu anlayışıyla hareket etmektedir.

Köklü kurum kültüründen kaynaklanan etik değerlere bağlılığı, çağdaş bir platformda yürüttüğü pazarlama faaliyetleri, “Toplam Kalite Anlayışı” ve “Mutlak Müşteri Memnuniyeti” hedefleri ışığında piyasaya sunduğu geniş ürün yelpazesi ile, Güral Porselen, kusursuz porseleni sürekli olaraklik ve zaman avantajıyla müşterileriyle buluşturmayı ve onlardan gelen istekleri en üst düzeyde karşılamayı amaçlıyor.

Güral Porselen, başarıya endeksli şirket politikaları ve gerçekleştirdiği mühim yatırımlarla, globalleşen Dünya ‘da ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu taşımaktadır.

Açık Pozisyonlar :

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İhracat Takım Üyesi Kütahya Başvur
Bilgi İşlem Teknik Destek Personeli Kütahya Merkez Başvur
Sistem ve Network Mühendisi Kütahya Merkez Başvur
Yazılım Geliştirme Uzmanı Kütahya Merkez Başvur
Muhasebe ve Finans Sorumlusu Kütahya Merkez Başvur
Seramik Mühendisi Kütahya Merkez Başvur
Endüstri Mühendisi Kütahya Merkez Başvur
Kimya Mühendisi Kütahya Merkez Başvur
Makina Mühendisi Kütahya Merkez Başvur
Diğer İlanlar İçin Tıklayınız

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu