Başvurular

Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı 2022

Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı

Tokat ilinde bulunan Gürçeşme Belediyesi ortaöğretim mezunu işçi alımı yapacağını açıkladı. Gürçeşme Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde elektrik-elektronik teknolojisi teknisyeni alınacaktır. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 29 Ağustos 2016 tarihine kadar gerçekleştirmelidirler. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Gürçeşme Belediyesi Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı 2016

Gürçeşme Belediye Başkanlığı Genel Şartlar ve Notlar Noterce kura çekimi 02.09.2016 tarihinde Gürçeşme Belediyesi hizmet binası saat 10. 00 de yapılacaktır isteyenler çekilişi izleyebilecektir. Kura sonucu tespit edilen asil ve yedek adayların listesi, istenen belgeler ve mülakat tarihi TC Gürçeşme Belediye Başkanlığı aracılığıyla adaylara tebliğ edilecektir. Durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere TC. Gürçeşme Belediye Başkanlığına bildirilecektir. Noter huzurunda çekilen kurada tespit edilen asil ve yedek adaylara TC Gürçeşme Belediye Başkanlığınca tebligat yapılacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvuru alınır. Kuraya tabi bu talebe şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayım tarihten bu yana 10 gün içinde Tokat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge veya beyan verenlerin başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Tokat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve TC Gürçeşme Belediye Başkanlığının yasal işlem yapma hakkı saklıdır. ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİ TEKNİSYENİ mesleği Hizmet binalarının Elektrik bakım onarımı için BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICISI çevrenin ilaçlanması için B-D sınıfı ehliti (SRC -2 VE 4 ) belgeli olması gerekmektedir. Kur’a ya katılacakların bu belgelere sahip olması gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni Pratikten
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
GÜRÇEŞME BELEDİYESİ HİZMET BİNASI 02.09.2016 10:00 – 11:00
Adı Soyadı Şevket YÜCEL
Ünvanı BELEDİYE BAŞKANI
Telefon No 0356 532 5101
E-Posta

Çalışma Adresi : GÜRÇEŞME BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜRÇEŞME KASABASI/ESKİDİR MAHALLESİ NİKSAR CADDESİ NO :67  60600 NİKSAR TOKAT / TÜRKİYE

Gürçeşme Belediyesi iş ilanı kapsamı içinde başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Tokat Belediyesine ait diğer iş ilanlarına ulaşmak için ise hemen TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu