Başvurular

Hacı Şakir iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Hacı Şakir iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Hacı Şakir iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Hacı Şakir iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Hacı Şakir iş ilanları ve iş başvurusu

Hacı Şakir, ülkemizdeki en eski sabun markasıdır. 130 yıllık bi hayli eski bir tarihe sahip Hacı Şakir, ABD’li temizlik devi olan Colgate Palmolive bünyesinde faaliyet göstermektedir. Hacı Şakir kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş bir sabun markasıdır ve şimdilerde ülkemizde alanında önder bir marka haline gelmiştir. 1889 senesinden bu yana faaliyet gösteren şirket çalışmalarına devam ederken bünyesinde bulunan çalışanlarına ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Hacı Şakir aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Hacı Şakir İş İlanları 2022
  • Hacı Şakir İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hacı Şakir İş İlanları 2022

Hacı Şakir kuruluşundan bu yana bir çok üretim tesisine sahip olmuştur. En son ABD’li bir şirkete satılmasının ardından fabrikası da Kocaeli ilimizde Gebze beldesine taşınmıştır. Bu fabrikada sabun, temizlik ürünleri ve diş macunu üretimi sağlanmaktadır. Hacı Şakir Sabun Fabrikası bünyesine ve ülkemiz genelinde sevkiyat noktaları ile mağazalarına ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Hacı Şakir aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; kimyager, depo elemanı, forklift operatörü, vasıfsız fabrika işçisi, satış personeli, engelli personel, lojistik sorumlusu, üretim operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Hacı Şakir İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hacı Şakir bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız gerekir. Colgate yalnızca ülkemizde faaliyet gösteren bir firma değildir. Bundan dolayı fazla sayıda ülkede açık iş ilanları bulunur. Sizler konum ile ara kısmına “Türkiye” yazarak arama yaptığınızda ülkemizde yayınlanmış güncel ilanlara varabilirsiniz. Bu ilanlara başvuru yaparak Hacı Şakir bünyesinde çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu makalemizde Hacı Şakir iş ilanları, insan kaynakları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Hacı Şakir İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER HACI ŞAKİR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, hacı şakir hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan hacı şakir açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu