Başvurular

Halkbank (Halk Bankası ) 1295 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Halkbank (Halk Bankası ) 1295 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Halkbank (Halk Bankası ) 1295 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Halkbank (Halk Bankası ) 1295 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Halkbank (Halk Bankası ) 1295 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Türkiye Halk Bankası A.Ş. veya bilinen kısa adıyla Halkbank, 1933 senesinde kurulmuş olan, ülkemizin en eski ve bunun yanı sıra en büyük finans kurumları içinde bulunmaktadır. Halkbank bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmektedir. Halkbank yayınlamış olduğu iş ilanı ile bu bireylere ek olarak yeni personel alımı yapacağını belirtmiştir. Bu ilan kapsamı içinde ise toplamda 1.295 personel alımı gerçekleştirilecektir. İlan kapsamı içinde servis görevlisi, müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve iç koordinatör alımı yapacaktır. Adaylar ilana 9 Kasım 2017 tarihine kadar yazımız devamında dile getirdiğimiz biçimde başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Halkbank 1295 Personel Alımı İlanı 2017
  • Halkbank 1295 Personel Alımı Giriş Sınavı 2017
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Halkbank 1295 Personel Alımı İlanı 2017

Halkbank aracılığıyla yayınlanmış olan personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar, sınavdan önce başvuru bedeli olan 75 TL ücreti yatırmak durumundadırlar.  Sınav ücreti 18 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 09.00’dan, 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Sınav başvurusu aşağıda vermiş olduğumuz başvuru formu vasıtası ile gerçekleştirilmektedir. Şahsen yahut posta yolu ile yapılan başvurular ise kabul edilmeyecektir.

Halkbank 1295 Personel Alımı Başvurusu İçin TIKLAYIN

Sınav Başvuru Formu” aday aracılığıyla eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan yahut gösterilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurusunu tamamlayan fakat sınava girmeyen adayların yatırdıkları ücretler iade edilmeyecektir.

Halkbank 1295 Personel Alımı Giriş Sınavı 2017

Başvurusunu tamamlamış olan adaylar, sınav yeri, saati ve tarihini bildiren sınav giriş belgesini, 1 Aralık 2017 ile 10 Aralık 2017 tarihleri içinde yine yukarıda vermiş olduğumuz bağlantı aracılığıyla TC. Kimlik Numarası ve Aday Şifresi ile giriş yaparak temin edebileceklerdir.

Giriş sınavı yazılı aşaması; 10 Aralık 2017 tarihinde Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir, Kayseri, Samsun ve Trabzon olmak üzere 14 farklı merkezde gerçekleştirilecektir. Adaylar sınava girebilmek için, “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte; üzerinde silinti, kazıntı ve bir değişiklik yapılmamış olan, taşıdığı bilgilerden tereddüt duyulmayan, fotoğrafları ile tanınmalarına engel teşkil etmeyecek nitelikte Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, TCKN bilgisi içeren Sürücü Belgesi yahut geçerlik süresi devam eden Pasaport ibraz etmek mecburiyetindedirler. Sınav Giriş Belgesi posta ile gönderilmeyecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların tümünde aranan genel başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis yahut 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,
  • Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

Servis görevlisi alımı için adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak
  • Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak, (Mülakat aşamasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olanların başvuruları kabul edilecektir.)
  • Sağlık durumu yönünden görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye uygun olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek (Sağlık Raporu; giriş sınavının, yazılı ve mülakat olmak üzere tüm aşamaları tamamlandıktan sonra talep edilecektir.)
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf yahut en az 01.09.2018 tarihine kadar tecilli olmak,
  • Banka aracılığıyla yapılacak araştırma neticesinde; tutum, davranış ve özgeçmişleri yönünden bankacılık mesleğine uygun bulunmak, Şartlarının tamamının sağlanması gerekmektedir.

Müfettiş yardımcısı, iç kontrolör ve uzman yardımcısı alımı için adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Yaş kriterine ilişkin olarak;

Müfettiş Yardımcılığı için, lisans mezunları için 01.01.1989 ve sonrası, Yüksek Lisans/Doktora mezunları için 01.01.1987 ve sonrası,

İç Kontrolör Yardımcılığı için, 01.01.1990 ve sonrası,

Uzman Yardımcılığı için, ise 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak,

  • Mezuniyet kriterine ilişkin olarak;

Müfettiş Yardımcılığı için, EK.1.A Tablo’da gösterilen öğrenim süresi en az 4 yıl olan lisans bölümleri içinden mezun olmak yahut EK.1.A Tablo’da gösterilen Mühendislik bölümlerinin dışında kalan Mühendislik bölümlerinden mezun olup yine bu tabloda gösterilen programlarda yüksek lisans derecesi almış olmak,

İç Kontrolör Yardımcılığı için, EK.2.A Tablo’da gösterilen lisans bölümlerinden mezun olmak yahut EK.2.A Tablo’da gösterilen Mühendislik bölümlerinin dışında kalan Mühendislik bölümlerinden mezun olup yine bu tabloda gösterilen programlarda yüksek lisans derecesi almış olmak,

Uzman Yardımcılığı için, üniversitelerin (bölüm kısıtlaması olmaksızın) öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak, yahuthut bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye veya yabancı ülkelerdeki denklerinden mezun olmak.

Adayların sınava katılabilmek için gerekli şartlara sahip olup olmadıkları, sınav başvurusundaki beyanları dikkate alınarak değerlendirilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulundukları sonradan tespit edilenler; sınavları kazanmış olsalar dahi vazifeye başlatılmazlar, vazifeye başlatılmış olanların ise Banka ile ilişikleri derhal kesilir.

  • Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış yahut en az 01.06.2018 tarihine kadar tecilli olmak,
  • Banka aracılığıyla yapılacak araştırma neticesinde; tutum, davranış ve özgeçmişleri yönünden bankacılık mesleğine uygun bulunmak,
  • Müfettiş Yardımcılığı tercih edecek adaylar için; Türkiye Halk Bankası A.Ş. Müfettiş Yardımcılığı ve BT Müfettiş Yardımcılığı mülakatlarına önceden katılmamış olmak, İç Kontrolör Yardımcılığı tercih edecek adaylar için; Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı ve BT İç Kontrolör Yardımcılığı mülakatlarına önceden katılmamış olmak, Şartlarının tamamının sağlanması gerekmektedir.

Sınav ile ilgili daha kapsamlı bir şekilde bilgilere ve ilanların tamamına aşağıda vermiş olduğumuz bağlantılardan ulaşmanız olabilecekdür.

  1. 2017 Müfettiş Yardımcısı İç Kontrolör Yardımcısı Uzman Yardımcısı ilanının tamamı için TIKLAYIN
  2. 2017 BT Müfettiş Yardımcısı BT içkontrolör Yardımcısı BT Uzman Yardımcısı ilanının tamamı için TIKLAYIN
  3. 2017 Servis Görevlisi ilanının tamamı için TIKLAYIN

Bu makalemizde Halkbank aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 1295 personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Halkbank aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara ve açık iş pozisyonlarına Halkbank İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER HALKBANK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, halkbank hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan halkbank açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu