Başvurular

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere personel alım ilanı yayınladı!

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere personel alım ilanı paylaşımı yaptı!, iş başvuruları bölümünde İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere personel alım ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere personel alım ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu olmak üzere personel alım ilanı paylaşımı yaptı!

İstanbul Üniversitesi hemşire ve diyetisyen kadroları için 102 personel alım ilanı paylaşımı yaptı. Kurum aracılığıyla başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına sahip olma şartı kondu. Ortaöğretim mezunları için taban puanı 60 olarak belirlenirken, Lisans mezunlarından 70 puan istendi. Üniversite bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar ilanın Resmi Gazete de yayımlandığı günden bu yana 15 gün içinde başvurularını online olarak yapabilecekler.

ARANILAN ŞARTLAR

Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşıyor olmak.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak biçimde alakalı birimin yönetimi aracılığıyla belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS-P94, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak anlaşmasi feshedilenler; fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU ŞEKLİ:

Adayların, ilanın Resmi Gazete de yayımlandığı günden bu yana 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://personel.istanbulc.edu.tr/tr/_ adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda gösterilen belgelerle birlikte www.istanbulc.edu.tr adresindeki alakalı bölüme yüklemeleri gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz aracılığıyla teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır. Sadece bir pozisyon için aranılan nitelik kodu belirtilerek başvuru yapılacaktır.

Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ve şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren yahut nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

Fotoğraflı Başvuru Formu (Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır.)

Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi – Diploma yahut Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)

2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN  TIKLAYINIZ.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu