Başvurular

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor 2022

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alıyor

Kırıkkale Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde anlaşmali 4/B personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kırıkkale Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire, diğer sağlık personeli, ebe alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

  • Kırıkkale Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde giderleri genel bütçeden karşılanmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ikaznca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı kararnameye ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da bulunan Ek 2’nci maddesinin (B) fıkrasına göre Lisans düzeyi için 2018 KPSS (B) grubu, Ön Lisans ve Lise düzeyi için 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A-5’inci maddesi; “Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.”
  • Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, nöbetli veya gece çalışmasına engel sağlık sorununin olmaması,
  • Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılması neticesinde atanmaya engel bir durum bulunmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) Grubu KPSS P3, Ön Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) Grubu KPSS P93,
  • Lise mezunları için 2016 KPSS(B) Grubu P94 puanı esas alınacaktır,
  • Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,
  •  657 sayılı Devlet Memurları kanunu’nun 4/B maddesinin ” Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeni ile kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana 1 yıl geçmedikçe Kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”hükmüne uygun olması.
SIRA

NO

UNVANI KADRO

SAYISI

ÖĞRENİM

DURUMU

ARANAN NİTELİKLER
1 Hemşire 28 Lisans Hemşirelik Fakültesi veya Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü yahut Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.
2 Hemşire 2 Lise Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü Mezunu olmak, önceden herhangi bir

Üniversite hastanesinde çalışmış olmak, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde kullanılan İzokinetik Cihazı yahut Robotik Yürüme Cihazından en az birinden olmak üzere kullanıcı eğitim sertifikasına sahip olmak,

3 Diğer Sağlık Personeli 3 Ön lisans Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak.
4 Diğer Sağlık Personeli 2 Ön lisans Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak, önceden herhangi bir Üniversite hastanesinde çalışmış olmak, en az 5 yıl Klinik Biyokimya Laboratuvarında çalışmış olduğunu belgelendirmek, Kan Merkezi Cihazları, Klinik Biyokimya Cihazları (otoanalizör, otomatik idrar analizörü, hormon ve otomatik mikroeliza cihazlarının her birinden olmak üzere en az bir marka ve model için) kullanıcı eğitim sertifikasına sahip olmak.
5 Diğer Sağlık Personeli 1 Ön Lisans Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak, önceden herhangi bir Üniversite hastanesinde çalışmış olmak, en az 5 yıl Metabolizma Laboratuvarında çalışmış olduğunu belgelendirmek, Aminoasit analizörü ve Kromotografik cihazlarının her birinden olmak üzere en az bir marka ve model için programın kullanıcı eğitim sertifikasına sahip olmak,
6 Ebelik 10 Lisans Fakülte yahut Yüksekokulların Ebelik bölümü/ programı 4 yıllık lisans mezunu olmak.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Dilekçe
  • Özgeçmiş
  • Diploma, Geçici Mezuniyet Belgesi veya E-Devlet üzerinden alınan Mezuniyet Belgesi (Diploma ve Geçici Mezuniyet Belgesinin verilmesi durumunda aslı görülmek kaydıyla fotokopisi Kurumumuzca onaylanarak kabul edilecektir.)
  • Erkek Adaylar için; Askerlik Durum Belgesi ( terhis belgesi, tecil belgesi, muaf belgesi )
  • Kimlik fotokopisi
  • Adli sicil kaydı
  • KPSS sınav sonuç belgesi (çıktılarda ÖSYM doğrulama kodu olması gerekmektedir.)
  • Başvuru tarihi itibari ile resmi veya özel bir kurumda çalışmakta olanların kurumdaki statüsünü gösterir belge (4/A, 4/B, 4/C, 4/D)

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Adayların başvurularını ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 15 gün içinde ( mesai saati bitimine kadar), Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın www.tipfakultesi.kku.edu.tr sayfasından temin edilecek “Başvuru Formu”nu eksiksiz doldurarak istediğimiz belgeler ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. Adayların posta yolu ile yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar yalnızca bir pozisyon için başvuru yapabilecek olup, birden fazla başvuru yapıldığı taktirde her iki başvuruda geçersiz sayılacaktır. Başvuru tarihini geciktiren yahut nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

BAŞVURU ADRESİ : Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4 Kampüs Yahşihan/KIRIKKALE

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Başvuru neticesinde atanmaya hak kazananların listesi başvuru zamanının bitimine müteakip 10 gün içinde www.tipfakultesi.kku.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında sözlü yada yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Alınmaya hak kazananlardan müracaat etmemeleri yada aranan şartları taşımadıklarının tespit edilmesi halinde tespit edilen yedek listeden en yüksek puandan başlamak üzere sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Yerleşmeye hak kazanan adaylarla, 657 sayılı Kamu çalışanları Kanunu’nun 48/(A)-8’inci maddesine eklenmiş olan “Güvenlik soruşturması ve /yahut arşiv araştırması yapılmış olmak” hükmü gereğince, güvenlik soruşturması sonucu hizmet anlaşmasi imzalanacaktır.

NOT: Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilanımızda gösterilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler ile ilgili yasal işlem yapılacağı, anlaşmaleri imzalanarak atamaları yapılmış olsa bile atamalarının iptal edileceği, idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedelin yasal faizi ile birlikte tazmin edileceği hususu önemle açıklamalur. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

Bu makalemizde Kırıkkale Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu