Başvurular

Havelsan iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Havelsan iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Havelsan iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Havelsan iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Havelsan iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın bir kuruluşu olan HAVELSAN, dünya çapında bilişim ve savunma piyasasında hizmet veren bir global sistemler ve yazılım şirketi olup, Komuta Kontrol, Simülasyon ve Eğitim Sistemleri ve Yönetim Bilgi Sistemleri alanlarında temel yetkinlikler geliştirmektedir. Sahip olduğu uzmanlık, yetenek, sinerji ve takım ruhu ile büyük sistemlerin analiz, tasarım, geliştirme ve entegrasyonuna odaklanan HAVELSAN, geniş kapsamlı çözümlere yönelik git gide artmakta olan müşteri isteklerini karşılamak için sistematik bir yaklaşım benimsemiştir. Havelsan insan kaynakları, 2022 senesinde yatırımlarına ve çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini açıklamıştır. Havelsan bu bağlamda da bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Yazımız devamında Havelsan iş ilanları, iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Havelsan İş İlanları 2022
  • Havelsan İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Havelsan İş İlanları 2022

HAVELSAN kurulduğu 1982 senesinden bu güne, Komuta Kontrol Sistemleri, Kaynak Yönetimi, Simülatörler, Aviyonik Sistemler gibi tematik alanlarda birden fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır. HAVELSAN Bilişim ve Savunma sektörlerinde Türkiye’de önder konumundadır. HAVELSAN merkez Ankara tesislerinin yanında, ODTÜ Teknopark yerleşkesi içinde teknoloji üretimi, AR-GE çalışmaları yapmak üzere yeni tesislerinde çalışmaya başlamıştır. Mühendislik ağırlıklı bir personel yapısına sahiptir. Havelsan 2022 senesinde kadrosuna çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı hedeflemektedir.

Havelsan aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde bilgi güvenliği uzmanı, mobil güvenlik uzmanı, zararlı yazılım uzmanı, pentest uzmanı, sistem mühendisi, kıdemli iç denetçi, yazılım mühendisi, kalite kontrol mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, kıdemli yazılım mühendisi, aday mühendis, arge mühendisi gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller, anlaşmali, daimi ve kadrolu gibi çeşitli statülerde işe alınacaklardır. Peki bu iş ilanları için nasıl iş başvurusu yapılır?

Havelsan İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İnsan Kaynaklarının da olduğu Personel Değerlendirme Kurulunda adayların temel yetkinlikleri, profosyenel hayattaki tutum ve davranışları ile şirkete uygunlukları değerlendirilir. Kurul neticesinde uygun bulunan adaylara İnsan Kaynakları aracılığıyla iş teklifi yapılır ve işe yerleştirme işlemleri tamamlanır. Havelsan, uygun kadroya uygun personeli seçmek için üstün mülakat metotları kullanmaktadır. Ayrıca bazı kadro ve pozisyonlar için yabancı dil sınavı ve yeterlilik sınavları da uygulanır. Havelsan iş ilanları için iş başvurusu yapmak isteyen adaylar aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı tercih ederek başvurularını yapabilirler. Havelsan açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Havelsan İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER HAVELSAN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, havelsan hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan havelsan açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu