Dekorasyon

Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatları

Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatları, dekorasyon kategorimizde Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatları ile alakalı bilgiler vereceğiz.. Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatları ile ilgili tüm merak ettikleriniz makalemizde..

Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatları

Bebeğiniz için kaliteli ve bir okadar da zarif bir takım kafanızı yoruyorsanız o halde bu yazı tam size göre. Bellona Mobilya Bebek Odası Takımları ve Fiyatlarını ele aldık umarız faydalı olur.

Bebekler geleceğimizdir ve onlar için güzel bir hayat yaşatmak istedik bunu da bebeklikten başlatmak en güzelidir. Bildiğiniz gibi bebekler ilk yaşlaında bi hayli hassastırlar ve en ufak bir hastalığa karşı bi hayli savunmasızdırlar bu yüzden olabildiğince dikkatli ve sağlıklı takımlar seçmeliyiz bunun bunun yanında onların daha sağlıklı bir ruh haline sahip olabilmesi için güzel tasarımları seçmemiz gerekir. Şimdi listemize bir göz atmanızı öneririz ve umarız ki faydalı olur, aradığınızı bulursunuz.

Aşağıda vermiş olduğumuz fiyat güncel maliyetlere göre artış gösterebilir. Sipariş vermeden önce fiyat almayı unutmayın

intro bellona bebek odası takımı

intro bellona bebek odası takımı

İntro Bebek Odası Takımı Fiyatı: 7.757,00 TL

intro bellona bebek karyolası

intro bellona bebek karyolası

İntro Bebek Karyolası Fiyatı: 3.922,00 TL

Portivo Bebek Odası – Kapiçino  6.999,00 TL

Torino Bebek Odası Takımı

Torino Bebek Karyolası

Lady Bebek Odası Takımı

Lady Bebek Karyolası

Marta Bebek Odası Takımı

Joyful Çocuk Karyolası

Bellona Mobilya Joyful bebek odası takımı

Ürün bi hayli zarif bir renge sahiptir ve kullanışlıdır. Renk seçimi ile birlikte ince desenler ile süslenen takım gerek görünüş olarak gerekse işlevselliği olarak göze çarpmaktadır. Set içinde 2 kapılı bir gardırop, bir adet şifonyer ve bebek için yatak bulunmaktadır. Bebek odasını açık renge boyamanız halinde muhteşem bir dizayna sahip olacaktır bunun bunun yanında oda dekorasyonları ile kombine edebilirsiniz. GEniş saklama alanları aracılığıyla çocuğunuza ait tüm eşyaları aynı oda içinde saklayabilirsiniz bu sayede aradığınız her şey aynı odada bulunabilir. Sağlıklı mobilyaları ile bebeğinizin de hassas olan vücudu düşünülmüş ve buna uygun biçimde dizayn edilmiştır.

Bellona Bebek odası takımı Venturo

Pembe ve Ladin renklerin kullanıldığı set bi hayli zarif bir renge sahiptir. Tarzı, duruşu ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken bebek odası takımı gerektiğinde ise çocuk odası takımı olarak da kullanılabilir. Dolap ve çekmecelerde kullanılan ince işçilik, rahat yatak ve geniş saklama alanları ile dikkat çeken ürün ebeveynlerde düşünülerek dizayn edilmiştır. Takım içinde 2 kapılı dolap, şifonyer ve bebek yatağı mevcuttur. Odanın içinde tüm işçilik tamamen bebeklerin ruh hali düşünülerek dizayn edilmiştir. Bebeğinizin büyüyene kadar ki o güzel süre bu oda içinde bi hayli kaliteli geçecektir.

Bellona Mobilya Portivo bebek odası takımının fiyatı 6.999,00 TL‘dir. Oldukça sade biçimde dizayn edilen takım sadeliği ile gözleri üstüne topluyor. Bebek için gayet sorunsuz bir oda sunan takım bunun yanı sıra çocuk odası haline de getirilebiliyor. Oda içinde bir adet büyüyebilen yatak, 3 kapılı bir adet gardırop, 2 kapılı bir adet gardırop ve şifonyer mevcuttur. Rengi ve tarzı ile bebek odasının havasını değiştirecektir. Oldukça fonksiyonel olan bu sette geniş saklama alanları aracılığıyla çevrede bulunan ıvır zıvırları saklayabilir ve dolaplarda bir çok ürünü muhafaza edebilirsiniz. Ebeveynlerinde düşünüldüğü bu takımın bebeğin büyüdükten sonra da kullanılabilmesi bütçeye de olumlu biçimde yansımaktadır.

Bellona bebek odası takımları bi hayli sağlıklı ve modern teknikler kullanılarak hazırlandığı için bebeğiniz için uygun seçim olabilir. Gerek kullanım zamanının uzunlu gerekse farklı tasarımları aracılığıyla birden çok kişi aracılığıyla olumlu dönüşler alan Bellona değerini gerçek anlamda göstermektedir.  Hazırladığımız liste içinde beğendiğiniz mobilya takımlarını sipariş edebilir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca oda içinde kullanacağınız çeşitli ev dekorasyonu ürünleri ile kendi farklı tarzınızı da ortaya koyabilir odayı daha hoş duruma sokabilirsiniz. Size ve çocuğunuza güzel günler diler ürünü güle güle kullanmanızı istedik.

 
👇
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu