Başvurular

Hilvan Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Hilvan Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Hilvan Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Hilvan Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Hilvan Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Şanlıurfa ilimizde yer almakta olan Hilvan Belediyesi, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Hilvan Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde kaya bahçesi bitkileri yetiştiricisi alımı yapacaktır. Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 işçi istihdam edilecektir. Adaylar ilana 10 Ekim 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Hilvan Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, İbraz edilmesi gereken sertifika, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

  • Kaya Bahçesi Bitkileri Yetiştiriciliği sertifikasına sahip olmak.
  • En az 10 yıllık E sınıf ehliyet sahibi olmak.
  • İstenen Belgeler kura esnasında Kura’ da da çıkanlardan ibraz edilmesi istenecektir.
  • Noter kurası 18.10.2018 tarihinde Şanlıurfa Hilvan İlçesi İlçe gençlik merkezinde yapılacaktır.
Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kaya Bahçesi Bitkileri Yetiştiricisi
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
ŞANLIURFA HİLVAN İLÇESİ GENÇLİK MERKEZİ SALONU 18.10.2018 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi : BAĞLAR MAH. İZOLLU BOZAN BEY CAD. NO:4 63900 HİLVAN ŞANLIURFA / TÜRKİYE

Bu makalemizde Hilvan Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Hilvan Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu