Başvurular

Horosan Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2022

Horosan Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Horosan Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Horosan Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Horosan Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı

Erzurum’da bulunan Horasan Belediyesi yayınlamış olduğu ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı. En az ilköğretim mezunu olanlar Horasan Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapabilecekler. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

Horasan Belediyesi İşçi Alımı İlanı

Başvuracakların dikkatine

Geçici statüde Beden İşçisi mesleğinde çalıştırılmak üzere 2 (iki) kişi alınacaktır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. – 13/04/2016 tarihinde saat 14″.00 da Horasan Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında Kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren aracılığıyla bunun bunun yanında davet yapılmayacaktır. – İlköğretim ve İlköğretim düzeyinde bir eğitim gerektiren ve kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. – Kuraya tabi taleplerde ise durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.. – Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. – Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. – İş yerine ismi bildirilen ve kura sonucu talep rakamının 3 katı oranında tespit edilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel) Pratikten

 

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi İlköğretim
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Horasan Belediyesi Hizmet Binası 13.04.2016 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : YAVUZ SELİM CADDESİ NO:1
25800 HORASAN
ERZURUM / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İletişim : 0442 711 42 00

Bu makalemizde Horasan Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Horasan Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu