Başvurular

İnci Akü İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

İnci Akü İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde İnci Akü İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. İnci Akü İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İnci Akü İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İNCİ AKÜ :

1984 Yılında Manisa da Cevdet İnci Tarafından Kurulan Firma Üç Ayrı Fabrika da Yaklaşık 800 ün üzerinde insanımıza istihdam sağlayan bir firmadır.

Bu yıldan başlayarak günümüze gelene kadar araç sürücüleri ve üreticileri için her zaman yüksek performansta aküler üretti. Kurulduğu yıldan beri çalışmalarına hız kesmeden devam eden İnci Akü yalnızca performans yönünden değil, akü fiyat aralıkları yönünden da değerine oranla rakipsiz bir fiyat politikasını benimsedi. İnci Akü, kendi sektöründe bir çok “ilk”e de imza attı. 1997 senesinde ilk kez İnci Akü aracılığıyla üretilen CA alaşımlı aküler, gelişen teknoloji ve inovasyonlar aracılığıyla bugün çok daha kuvvetli ve performansta rakipsiz ürünlerin ortaya konmasındaki temellerden birini oluşturdu.

2005 yılına kadar yaptığı birden fazla iş birliği, yurtdışı odaklı girişimler, aldığı kalite belgelerinin akabinde İnci Holding bünyesinde varlığını sürdürmeye başladı. Böylelikle çok daha kuvvetli bir misyon edinen İnci Akü üretimdeki kapasitesini ve olanaklarını genişleterek inovatif ürünler koymaya sürdü. 2007 senesinde ise ihracatı 40 ayrı ülkeye ulaştı. Bu bi hayli hızlı atılımın doğal bir sonucu olarak Referans Gazetesi aracılığıyla “Türkiyenin En Hızlı Balığı” ödülünü aldı. Hiçbir zaman hız kesmeyen İnci Akü aldığı ödüldeki hakedişin bir nişanesi de sayılabilecek biçimde 2008 senesinde ihracatta olduğu ülke sayısını 53’e yükseltti.

2009 yılına gelindiğinde üretimde hiç hız kesmemiş olan İnci Akü ilk ve tek Nano Kristal teknolojili akü üretimini gerçekleştirdi. Yine aynı yıl içinde de dünya çağında sağlamlığı ile tanınan araba markası Volvo’nun A Sınıf Onaylı Tedarikçisi oldu. 201 5 yılına kadar birden fazla başarılı ürün ortaya koyan, yeni teknolojiler geliştiren ve ödüller kazanan İnci Akü, GS Yuasa ile güçlerini birleştirdi. Bu etaptan sonra ise İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki olarak bilinirliği arttı.

İnci Akü, Manisa’da  bulunan 3 fabrikası ve 800 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır. 6 kıtada ve 80’in üzerinde ülkede ürünlerini ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır. İnci Akü, yalnızca akü üretiminde rol oynamakla kalmaz, akü servisi gibi alakalı alanlarda da uzmanlığını hizmete dönüştürür. Bunun yanında İnci Akü kullanan herkes için çözüm kapılarını da yine kendi bünyesinde açar.

AÇIK POZİSYONLAR:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru
Müşteri Hizmetleri Mühendisi İzmir Manisa Başvur
Elektrik Bakım Mühendisi Manisa Başvur
Araştırma Geliştirme Uzmanı Yardımcısı Manisa Başvur
Mekanik Bakım Mühendisi İzmir Manisa Başvur
İşyeri Hekimi İzmir Manisa Başvur
Ar-Ge Uzmanı Lityum İyon Manisa Başvur
Kalibrasyon Elemanı Manisa Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu