Başvurular

İnebolu Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıklakladı 2022

İnebolu Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıklakladı 2022, iş başvuru bölümüzde İnebolu Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıklakladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İnebolu Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıklakladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İnebolu Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıklakladı

Kastamonu ilimizde bulunan İnebolu Belediyesi yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali işçi alımı yapacağını açıkladı. İnebolu Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde en az ilköğretim mezunu çöp fırını operatörü alımı ve kuratör alımı yapılacaktır. Adaylar ilana 27 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi diğer ilan bilgilerine haberimizin devamından varabilirsiniz.

İnebolu Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2016

Adaylar asgari ücret alacaklardır.Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. –

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Çöp fırını operatörü alımı için başvuruda bulunacak adaylar için, Milli Eğitim Bakanlığı yahut herhangi bir kurum veya özel iş yerinden alınmış ”ÇÖP FIRINI OPERATÖRÜ” belgesi yahut sertifikası yahut bonservis sahibi olmak,Meslekte en az 3 yıl deneyim sahibi olduğunu SGK verileri ve çalıştığı iş yerinden alacağı belge ile belgelemek şartlarını yerine getirmek şartlarını taşımalıdırlar.

Kuratör Alımı için başvuruda bulunacak adaylar herhangi bir kurum veya özel işyerinden alınmış ”KÜRATÖR” belgesi yahut sertifikası yahut bonservis sahibi olmak,Meslekte en az 2 yıl deneyim sahibi olduğunu SGK verileri ve çalıştığı iş yerinden alacağı belge ile belgelemek şartlarını yerine getirmek.Milli Eğitim Bakanlığından alınmış Bilgisayar İşletmenliği-Operatör belgesi bulunmak durumundadırlar.

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ 01.11.2016 tarihinde saat 10:00 da İnebolu Belediye Başkanlığında yapılacaktır.

Çalışma Adresi : İNEBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNEBOLU KASTAMONU / TÜRKİYE

Bu makalemizde İnönü Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca İnebolu Belediyesi ait diğer ilanlara İnebolu Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu