Başvurular

ING Bank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

ING Bank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde ING Bank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. ING Bank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

ING Bank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

stajstaj

ING Bank staj başvurusu başlıyor!

ING Bank’ta staj olanağı için öğrenciler ING Bank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. ING Bank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

Practica Kamp Programı

3. ve 4. sınıf üniversite öğrencisiysen, kişisel ve profesyonel gelişimine katkıda bulunmak istiyorsan seni Practica Kampı’na bekliyoruz!

Gelecek Benim temasıyla her sene hazırladığımız Practica Kampı’mızda üniversite öğrencileri ile bir araya geliyor ve onların geleceğini şekillendirmelerine katkı sağlıyoruz.
Practica Kampı’nda amacımız, ING Bank olarak gençlerin bankamızı yakında zamandan tanımalarını, iş yaşamını görmelerini, bankacılık ile ilgili bilgi sahibi olmalarını ve kişisel ve profesyonel olarak gelişmelerini sağlamak.Kampa katılan öğrenciler, kamp süresinde bankamızın üst düzey yöneticileri ile tanışma şansı elde ediyor, proje yarışmaları ile sınırlarını zorlayarak potansiyellerini açığa çıkarıyor, özel eğitimler ile kendini geliştiriyor, oyunlar ile yaratıcılığını açığa çıkarıyor ve keyifli aktiviteler ile güzel vakit geçirip yeni arkadaşlar ediniyor. Üstelik proje müsabakasında 1. olan grubu da sürpriz bir armağan bekliyor.Practica Kampı’nın avantajları bunlarla da bitmiyor. Kampı başarıyla tamamlayan son sınıf üniversite öğrencileri ING International Talent Programme (IITP) sürecinde öncelikli olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, kampta yüksek performans gösteren 3. sınıf öğrencileri ise bankamızın Part-Time ve Staj programlarına davet ediliyor. Part-Time ve Staj’ın ardından öğrencilerimiz bir sonraki yıl mezun olmadan önce IITP sürecinde öncelikli olarak değerlendiriliyor.Kamp ile alakalı merak ettiklerini Practica Facebook sayfamızdan bizlere sorabilir, öneri ve yorumlarını bizlerle paylaşabilirsin.
Başvuru Şartları
  • 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerden üçüncü veya dördüncü sınıfında olmak
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmek

Click for join!


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu