İnternet

instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme 2021

instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme, bilgi sitemizde instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme başlığı altında bilgi paylaştık. instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirme

İnstagram-Silinen-Mesajları-Geri-Getirme

Bu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza en fazla tercih ettiğimiz uygulama olan instagramın bir özelliğinden bahsetmeye çalışacağız. Bu özellik instagram silinen mesajları geri getirme işlemi. Ayrıca instagram silinen mesajları görme nasıl yapıldığını söz edeceğiz.

instagram Silinen Mesajları

Günümüzün en popüler sosyal platform uygulamaları içinde bulunan Instagram, bi hayli büyük bir kullanıcı kitlesine sahip. Haliyle bu durum, birinin hatasından kaynaklanan çeşitli problemlerin meydana gelmesini sağlayabiliyor.

Özellikle çok fazla yaşanan problemlerden biri; kullanıcıların sohbet geçmişlerini farkında olmadan silmeleridir. Buna benzer durumlarda instagram mesajları geri alma nasıl yapılır diye merak eden kullanıcılar, tarayıcılarına başvuruyor ve ‘instagramda silinen mesajları geri getirme‘ gibi başlıklardan medet bekliyor.

Engellenen Kişilerin Mesajlarını Geri Getirme

İnstagram mesajları geri getirme işlemini, öncedensinde engellemiş olduğunuz bireylerde kolay bir biçimde gerçekleştirebiliyorsunuz. Engelli bireylerde instagram silinen sohbeti geri getirme için, kişiyi engelliler listenizden çıkarmanız yeterli. Böylelikle instagramda silinen mesajları görme şansınız oluyor.

Instagramda Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Temelli instagram silinen mesajlar geri gelir mi sorusuna kesin bir evet yanıtı verilemiyor. instagramda silinmiş mesajları geri getirme işlemi için birkaç çözüm yoluna başvurma şansınız yer alıyor. Bunlar şu biçimde sıralanabilir;

      . Telefonunuzu kapatıp açabilirsiniz:

Eğer internet bağlantınız şüpheliyseniz, sildiğiniz sohbet geçmişleri geçerliliklerini koruyor olabilir. Telefonunuzu yeniden başlatarak tekrar Instagram uygulamasına girebilir ve mesajlarınızı kontrolünü yapabilirsiniz.

      . Instagram’ı silip yeniden kurabilirsiniz:

Sohbet geçmişiniz yakın zaman içinde silindiyse, Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemek sohbet geçmişinizin geri dönmesini sağlayabilir.

      . Hukuki durumlar:

Mahkemelik durumların boy göstermesi durumunda, Instagram yetkilileriyle iletişime geçerek sohbet geçmişinizi talep edebilirsiniz. Lakin hukuki bir durum söz konusu değilse, bu yöntem birtakım sakıncalı durumlara neden olabilir.

      . Çeşitli uygulamalarla kurtarma:

İnternet üzerinden ulaşabileceğiniz, Instagram dosyalarınızı kurtarmanızı sağlayan birkaç program yer alıyor. Bu programları tercih ederek da silinen mesajlarınızı geri getirmeyi deneyebilirsiniz.

Eğer bir yedekleme programına sahipseniz, sohbet geçmişinizi elde etmek çok daha kolay olabilir. Elbette ki, mesajlarınızı kurtarabilmek için yedekleme programını, mesajlarınızı kaybetmeden önce kurmuş olmanız gerekiyor.

Silinen Fotoğraflar ve Mesajları Program Kullanarak Geri Getirme

instagram silinen mesajlar geri getirme, çeşitli programlar kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. Lakin bu uygulamaları seçerken dikkatli olmalı ve kişisel detaylarınızi de paylaşmamayı tercih etmelisiniz. Zira kötü amaçlı bazı uygulamalar, hesap detaylarınızi ele geçirerek hesabınızda işlem yapabiliyor. Buna benzer durumlardan kaçınarak uygulama tercihinizi yapabilir ve silinen mesajlarınızı geri getirmeyi deneyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu