Başvurular

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başvuruları Başladı! 125 Personel Alınacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başvuruları Başladı! 125 Personel Alınacak!, iş başvuruları bölümünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başvuruları Başladı! 125 Personel Alınacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başvuruları Başladı! 125 Personel Alınacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başvuruları Başladı! 125 Personel Alınacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığıyla resmi internet sitesinden yayına giren ilana göre 125 (yüz yirmi beş) çalışma uzman yardımcısı alımı yapılacağı ilan edildi. Aşağıda gösterilen şartlara uyan 125 adayın 12 Ekim (10:00) – 7 Kasım 2021 (23:59) tarihleri içinde başvurularını iletebileceğini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ilan şartlarının ayrıntı kısmı…

Giriş Sınavına Katılma Şartları
1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde bulunan genel şartlara sahip olmak.
2- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda bulunan tabloda gösterilen öğrenim dallarından yahut bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören yurt içindeki yahut yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
3- ÖSYM aracılığıyla 2020 ve 2021 senelerında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıdaki tabloda puan türleri başlığı altında tespit edilen puan çeşitlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.
4- 2021 senesinin ocak ayının birinci günü saygınlığıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.
5- Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu