İnternet

iphone Hafıza Arttırma ve Hızlandırma (Resimli Anlatım) 2021

iphone Hafıza Arttırma ve Hızlandırma (Resimli Anlatım), bilgi sitemizde iphone Hafıza Arttırma ve Hızlandırma (Resimli Anlatım) başlığı altında bilgi paylaştık. iphone Hafıza Arttırma ve Hızlandırma (Resimli Anlatım) ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

iphone Hafıza Arttırma ve Hızlandırma (Resimli Anlatım)

iphone-hafiza-arttirma

Yazımızda siz değerli okurlarımıza iphone hafıza arttırma, iphone hafıza temizleme ve iphone hafıza boşaltma işlemlerini ios uygulaması ile nasıl yapacağımızı aşama aşama siz değerli okurlarımıza söz edeceğiz.

Özellikle iphone hafıza sorunu ile yani hemen dolmasından şikayetçi oluruz. Uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer dokümanları silmeden nasıl iphone hafıza arttırılabileceğimizi ve hızlandırabileceği bu makalemizde siz değerli okurlarımız için ele aldık.

iphone Hafıza Arttırma/Hızlandırma 

Battery Doctor uygulaması ile iphone hafıza açma, telefonunuzu gereksiz dosyalardan arındırma ve iphone telefonu hızlandırma işlemini sizlerle geniş bir şekilde bir biçimde söz edeceğiz. Öncelikli olarak Battery Doctor uygulamasını Apple store’dan telefonumuza yükledikten sonra açıyoruz.

iphone-hafiza-arttirma

İphone telefonumuzu hızlandırmak için Memory yazan yere tıklıyoruz. Aşağıda bulunan birinci resimdeki ekran gelecektir. Bu ekranda Boost yazısına tıkladığımızda ios uygulamalarını tarayarak gereksiz ön bellek kullanımlarını iptal ederek ram kullanım oranını %… oranında temizleyecektir.Böylelikle iphone hafıza arttırma sağlanacaktır.

iphone-hafiza-arttirma

Junk yazan yere tıkladığımızda ise karşımıza mevcut hafıza alanımız gelecektir. Clean Up Cache yazısına tıkladığımızda, karşımıza gelen ikaz ekranına clean dediğimizde uygulamalarınızı sıra sıra inceleyerek, gereksiz çerez dosyalarını süzerek … mb’lık bir alan bulur ve bununla birlikte anında müdahale ederek temizler. Böylelikle iphone hafıza temizlemiş, iphone hafıza açmış ve dosyalardan arındırılarak hızlandırmış oluyoruz.

Battery Doctor uygulaması bu ayrıntılarının yanında başkada işlevlerde bulunmaktadır. Sizlere iphone gereksiz dosya silme ve iphone hafıza arttırma işleminde nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler verdik. Ayrıca telefonunuz bataryası ile sorun için telefonun pil ömrü nasıl uzatılır? yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bunun yanında;
*Pil durumunu ve kalan süreyi gösterme.
*Tek dokunuşla akıllı pil tüketimi optimizasyonu.
*CPU, RAM, pil ve donanım özellikleri ve kullanım durumu.
*Depolama alanı ve işlemci pil sıcaklı durumunu gibi işlevleri de bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu