İnternet

iPhone internetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır? 2021

iPhone internetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır?, bilgi sitemizde iPhone internetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır? başlığı altında bilgi paylaştık. iPhone internetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

iPhone internetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır?

iphone-çevrimdışı-müzik-dinleme

iphone internetsiz müzik dinleme nasıl yapıldığını bu makalemizde anlatmaya çalışıyor bulunacağız. Ayrıca iphone internetsiz müzik dinleme programları yahut uygulamaları vermeye çalışacağız.

iPhone’da internetsiz Müzik Dinleme

Günümüzde artık akıllı mobil cihazların girmesiyle teknoloji akıl almaz bir hale gelmiştir. Bu kadar bi hayli hızlı gelişen teknolojiyle de yaşamımızda bir zamanlar var olan müzik çalarlar da mazide kaldı. Artık şimdilerde birden fazla insan harici olarak müzik çalar kullanmaktadır. Bunun yerine artık gelişen teknolojiyle akıllı mobil cihazlar üzerinden müzik dinlenilmektedir. Hatta son haftalarda müzik servisleri daha da gelişerek, tercih ettiğimiz akıllı mobil cihazları daha fazla ön plana çıkarmaktadır.

Müzik Dinleme Servisi

Elbette ki şimdilerde değişen ve gelişen müzik dinleme servislerinin belli başlı şartları bulunmaktadır. Şartları şöyle belirtsek, çevrim içi olmadan hiçbir biçimde müzik dinleyememe yahut internetsiz müzik dinleme iPhone için Spotify gibi servislere belirli miktarda ödeme yapmak gibi şartları bulunmaktadır.

Peki, hem ücret ödemeden hem de sürekli olarak çevrim içi olmadan müzik dinleyemez miyiz? iPhone internetsiz müzik dinleme uygulamaları bu hususta Apple, müzik severlere bi hayli düşünceli davranmıştır. Apple internetsiz müzik dinleme için bir çok alternatif sunmuştur. Birazdan iPhone da internetsiz müzik dinleme uygulamalarından söz edeceğiz.

iPhone’da İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları

iOS işletim sistemi Android işletim sistemine kıyasla bir miktar değişiklik göstermektedir. iPhone internetsiz müzik dinleme için en mantıklı işlem uygulamalardan yararlanmaktır. iPhone internetsiz müzik uygulaması ile hem ücretsiz hem de ekstra çevrim içi olayıyla uğraşmış olmayacaksınız. Üstelik iPhone internetsiz müzik indirme programı ile hem de kendi müzik listeniz kendinize göre oluşturabilirsiniz. Ne zaman isteğe göre test edebilir ve çevrim dışı müzik keyfi sürebilirsiniz. Dilerseniz internetsiz müzik iPhone için olan uygulamalara biraz göz atalım.

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları

İşte, iPhone mobil cihaz kullanıcılarını bi hayli sevindiren bir haber olan internetsiz müzik dinleme uygulamaları;

  • Noon Pacific Uygulaması
  • Bravo Music Play
  • iPlay Çevrimdışı Müzik Çalar
  • GO Müzik
  • Spotify Premium
  • Tubidy
  • Music Cloud Offline

Şimdi biraz daha uygulamaların içeriklerinden söz edelim.

Noon Pacific Uygulaması

Oldukça basit bir arayüze sahiptir. Üstelik buna karşın en kapsamlı uygulamalardan biri olma özelliğini taşır. Sürekli olarak kullanıcı kitlesine yeni çalma listesi önermektedir. Ayrıca bu ve tüm işlemleri ücretsiz bir biçimde gerçekleştirmektedir. Spotify ile entegreli bir biçimde çalıştırabilirsiniz. Bunun yanında müziklerinizi indirmenize yardımcı olmaktadır. Lakin bunun için bir Spotify hesabınızın olması zorunludur.

Bravo Music Play

Tamamen iOS için geliştirilmiş bir müzik uygulamasıdır. Program en güzel özelliklerinden birisi izlenen videoları klipleriyle indirme olanağı sağlamaktadır. Hem klipleriyle indirebilir hem de direkt ses dosyası olarak da kullanabilirsiniz. Bravo Music Play aracılığıyla tüm iPhone kullanıcılara sağladığı internetsiz müzik dinleme olanağı ile müzik keyfinize doyamayabilirsiniz.

iPlay Çevrimdışı Müzik Çalar

Bu uygulama da bizlere internetsiz müzik dinleme olanağı sağlamaktadır. Lakin bu uygulamanın diğerlerinden bir miktar farkı bulunmaktadır. Oda şöyle ki, iPlay uygulamasından doğrudan müzik indirme gibi bir işlem söz konusu değildir. Bunun yerine müzik aktarması hizmeti sağlamaktadır. Cloud müzik dinleme uygulaması olan bu uygulama ile Google Drive gibi depolama servislerinden müzik aktarmanızı kolaylaştırmaktadır.

GO Müzik

Diğer bir iPhone’da İnternetsiz Müzik Dinleme uygulamalarından birisi de Go Müzik uygulamasıdır. BU uygulamada da Cloud servisi yardımıyla müzik yüklemesi uygulayabilirsiniz. WİFİ transfer özelliğini tercih ederek dilediğiniz müzikleri uygulama içerisine aktarabilirsiniz. Böylelikle internetsiz müzik uygulamasından faydalanmış olmaktasınız.

Spotify Premium

Evet, liste de tamamen ücretsiz müzik uygulamalarına yer verdik fakat birkaç düşük miktar ödeme gerektiren uygulamaları da aktarmak istedik. Bunun için Spotify müzik uygulaması kesinlikle önerebileceğimiz bir uygulamadır.

Tubidy

Tubidy uygulaması da müzik dosyalarını indirmek için harika bir uygulamadır. Üstelik yalnızca ses değil, video olarak da şarkıları dilediğiniz gibi indirebilirsiniz.

Music Cloud Offline

Bu programı ise hem çevrim içi hem çevrim dışı kullanabilirsiniz. Apple müzik için iyi alternatif müzik uygulamalarından biri olma özelliğini taşır

İnternetiniz olmadan müzik dinlemek istiyorsanız tavsiye ettiğimiz müzik uygulamalarını mutlaka değerlendirmelisiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu