İnternet

iPhone Video indirme (Resimli Anlatım) 2021

iPhone Video indirme (Resimli Anlatım), bilgi sitemizde iPhone Video indirme (Resimli Anlatım) başlığı altında bilgi paylaştık. iPhone Video indirme (Resimli Anlatım) ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

iPhone Video indirme (Resimli Anlatım)

iphone-video-indir;iphone-video-nasil-indirilir

Bugün iphone video indirme, iphone film indirme, apple video indirme ve iphone müzik indirme gibi konuları sizlerle sunacağız.

İphone telefonlarının sıkı güvenlik önlemleri almasından ve dışarıya kapalı olmasından dolayı istediğimiz videoları ve dokümanları indirememekten son derece rahatsız oluruz.

iphone video indirme programı olan Browser Pro uygulaması ile beğendiğimiz videoyu istediğimiz siteden (Facebook, Youtube, Dailymotion, vb) hem indirme yapabiliyor, hem de indirilen videolar ile birlikte Mp3 formatına çevirilip, Whatsapp, Messenger, Viber, gibi bir çok uygulamalar ile sevdiklerimizle paylaşabiliriz.

Ayrıca telefonunuza müzik indirmede sıkıntı yaşıyorsanız, telefonuna müzik indirme makalemize bakabilirsiniz.

iPhone Video indirme Nasıl Yapılır?

Bu uygulamamızda iphone youtube video indirme nasıl yapılacağından söz edeceğiz. Diğer sitelerden yahut web uygulamalarından mesela iphone instagram video indirme gibi yerlerden de indirme uygulayabilirsiniz. Browser Pro uygulama çok kapsamlıdır.

Evet uygulamayı anlatmaya ekranlara gelecek olursak öncelikli olarak Apple Store‘den Browser Pro uygulamasının telefonumuza indiriyoruz. İndirme işlemi bittikten sonra uygulamayı açıyoruz.

Açılan ekranda tarayıcı yazan yere tıklıyoruz. Daha sonra müzik dosyasını indirmek istediğimiz siteyi google’dan buluyoruz. Siteyi girdiğimizde istediğimiz şarkıyı açtığımızda karşımıza “Kaydet, Farklı Kaydet…, ve İptal” seçenekleri gelecektir.

Kaydet dediğimizde karşımıza ses dosyasını halinde kaydet, yada değerine göre kaydet gibi seçenekler çıkacaktır. Seçeneklerden birini seçtiğimizde müzik dosyasının telefonumuza inmeye başladığını göreceğiz. Sol bölümde bulunan indirdiğimiz müziği dosyalar klasörüne geldiğini göreceğiz.

Hali hazırda gezindiğimiz herhangi bir web sitesinde, beğendiğimiz bir videoyu link’ini kopyalayarak iphone video indirme programı olan Browser Pro uygulaması içinde bulunan tarayıcıya yapıştırdığımızda beğendiğimiz o videoyuda telefonumuza indirmiş oluruz.

İndirmiş olduğunuz videoyu mp3 formatına çevirebilirsiniz. İndirilen ve çevirilen bu dosyaları, paylaşmamızda olabilecekdür olacaktır. Yada Video kaydet diyerek iphone fotoğraflar bölümüne atmasına olanak sağlayacağızdır.

Browser uygulaması ile Mp3, Pdf, Doc, Xlsx, Zip ve Rar uzantılı dosyaları da indirip paylaşım yapabilinmekte. Uygulama ara yüzü türkçe olduğundan kolay kullanıma sahiptir.

Evet bugün siz değerli okurlarımıza iphone video indirme programı, iphone youtube video indirme, iphone instagram video indirme ve iphone müzik indirme gibi soruların cevabını bulmaya çalıştık. Diğer makalelerimize bakmayı unutmayınız…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu