Başvurular

Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik görevlileri alımı yapacak!

Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik personelleri alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik personelleri alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik personelleri alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik personelleri alımı yapacak!

Kayseri Üniversitesi birimlerinde sürekli olarak işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere, güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı. 11 Mayıs 2020 tarihinden bu yana Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanmaya başlanan ilana başvuruların 15 Mayıs 2020 tarihinde biteceği altı çizildi. Toplamda 15 birinin istihdam edileceği kadroya başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. KPSS şartı aranmayan ilanda, kurum aracılığıyla istediğimiz diğer başvuru şartlarına yer verildi. İşte kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler için başvuru şartları…

Başvuru Şartları

5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak.Temel eğitim sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması, kimlik kartı zamanının dolmasına en az 1 yıl kalmış olması ve valiliklerce verilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

18 yaşını tamamlamış, 45 yaşından gün almamış olmak. (son başvuru tarihi 15.05.2020 üzerinden hesaplanacaktır.)

Askerlik ile ilişiği olmamak (Askerlik yapmış olmak, tecilli yahut muaf olmak).

Her aday, İŞKUR’da yayına giren listede bir işyeri ve bir meslek koluna başvurabilir.

İŞKUR’da ilan edilen işgücü isteklerinde son başvuru tarihi saygınlığıyla gösterilen bölümlerden mezun olmaları yada gösterilen bölümlere ilişkin istediğimiz belgelere sahip olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak işçilerin deneme süresi 2 ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamak.

Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

Diğer hususlarda alakalı mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

Vardiyalı yahut dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak.

Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin yahut işyerinin gerektirdiği durumlarda, olabilecek olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet yahut belge de dikkate alınarak diğer iş yahut alanlarda da çalıştırılabilir.

Başvurular nasıl yapılır?

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 5 gün içinde Kayseri İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu