Başvurular

İsdemir iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İsdemir iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İsdemir iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İsdemir iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İsdemir iş ilanları ve iş başvurusu

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. yahut kısa bilinen adı ile İsdemir, ülkemizin en büyük demir çelik işletmecisidir. OYAK Maden Metalürji Grubu şirketlerinden bir tanesi olan İsdemir, 16 milyon metrekarelik alanda İskenderun beldesinde Karayılan ve Payas yörelerinde tesislere sahiptir. İsdemir; inşaat çelikleri, kütük, pik, yassı ürün gibi bi hayli geniş bir yelpazede üretim gerçekleştirmektedir. 1975 senesinde faaliyetlerine başlamış olan şirket şimdilerde OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. İsdemir bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmektedir ve bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir. İsdemir aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İsdemir İş İlanları 2022
  • İsdemir İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İsdemir İş İlanları 2022

Bugün İsdemir, ülkemizin bunun yanı sıra yassı ve uzun ürün üretebilen tek entegre yassı çelik üreticisidir. Demir çelik üretimi sanayileşmenin ve ekonominin kalkınabilmesi adına baş aktörlerden biridir. İsdemir de bu aktörlerin içinde en bilinen ve en büyük markalardan biri olma özelliğini taşır. Yatırımlarına ve çalışmalarına ara vermeden devam eden firma sıvı ham demir üretiminde yıllık 100 milyon tonu aşkın üretim gerçekleştirir hale gelmiştir. İsdemir bünyesine tüm bu gelişmelerin yanında büyüme hedeflerini gerçekleştirmek adına yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Hatay İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İsdemir aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; planlama uzmanı, kalite kontrol mühendisi, makine mühendisi, satış uzmanı, iş makineleri operatörü, engelli personel, vasıfsız işçi, özel güvenlik görevlisi, hemşire, formen, teknik öğretmen, pres operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İsdemir İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İsdemir fabrikası bünyesinde çalışmak için aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu ile iş ve staj başvurularınızı yapabilirsiniz. İş başvurusu için açıklamaları okuyup kabul etmeniz gerekmektedir. Akabinde de insan kaynakları sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada açık iş pozisyonlarına ulaşabilir ve sisteme kayıt olarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu makalemizde İsdemir iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İsdemir İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İSDEMİR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, isdemir hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan isdemir açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu